Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
 • Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden
 • Vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
 • Persoonlijk contact met Freek en Sonja!
 • Afhalen is mogelijk (alleen op afspraak)

20% korting op al het behang van Lilipinso!

Janod magneten en magneetborden

Resultaat 1–24 van de 45 resultaten wordt getoond

Shop magneten speelgoed en magneetborden van Janod bij Grasonderjevoeten.nl

Janod Magneti Stories

De Janod Magneti Stories zijn magnetische speelsets die kinderen uitnodigen om hun eigen verhalen te creëren en te spelen. Deze interactieve sets bevatten magnetische personages, voorwerpen en achtergronden die kunnen worden verplaatst en gecombineerd om eindeloze avonturen te beleven. Ze hebben leuke thema’s voor jongens en meisjes zoals; eenhoorns, bouwterrein, dinosaurus, boerderij, huisdieren en meer!

Elke Magneti Stories set stimuleert de verbeelding, creativiteit en taalontwikkeling van kinderen terwijl ze spelen en verhalen bedenken. Deze magnetische speelsets zijn perfect voor thuis, op reis of in de klas, en bieden urenlang speelplezier voor kinderen van alle leeftijden.

Janod Magneti Magneetboeken

Wat zijn Magneti Magneetboeken? Een magnetische speelset die niet  alleen leuk en interactief, maar ook praktisch en draagbaar. Het feit dat ze verpakt zijn in een stevige kartonnen doos die lijkt op een boek, maakt ze extra aantrekkelijk en gemakkelijk mee te nemen. De mogelijkheid om de magneten aan de binnenkant van de deksel te bevestigen en de leerzame voorbeeld kaartjes veilig op te bergen aan de andere kant van de doos, maakt het organiseren en opruimen van het speelgoed ook heel handig.

Deze eigenschappen maken Magneti Magneetboeken ideaal voor onderweg, zoals tijdens lange autoritten, vliegreizen of zelfs gewoon voor een bezoek aan familie of vrienden. Maar ook thuis bieden ze urenlang speelplezier en stimuleren ze de verbeelding en creativiteit van kinderen. Het is veelzijdig speelgoed dat zowel ouders als kinderen zeker zullen waarderen!

Janod Magneetborden

De Janod magneetborden met verschillende thema’s bieden een educatieve en leuke manier voor kinderen om te leren over diverse onderwerpen terwijl ze spelen. Hier is een overzicht van enkele van deze thema’s:

 1. Seizoenen: Het seizoensthema leert kinderen over de verschillende seizoenen van het jaar, inclusief de kenmerken en activiteiten die elk seizoen met zich meebrengt. Kinderen kunnen magneten gebruiken om scènes te maken die passen bij elk seizoen, zoals sneeuwpoppen in de winter, bloemen in de lente, strandscènes in de zomer en bladeren in de herfst.
 2. Flora en Fauna: Dit thema introduceert kinderen in de wereld van planten en dieren. Ze kunnen magneten gebruiken om verschillende soorten flora en fauna te ontdekken, zoals bomen, bloemen, dieren en insecten. Dit helpt bij het ontwikkelen van kennis over de natuur en het begrip van ecosystemen.
 3. De Wereld: Het wereldthema neemt kinderen mee op een ontdekkingsreis over de planeet. Ze kunnen magneten gebruiken om kaarten van verschillende continenten te verkennen, culturele iconen te ontdekken en dieren te identificeren die in verschillende delen van de wereld leven. Dit bevordert het begrip van geografie en diversiteit.
 4. Kleuren: Met het kleurenthema kunnen kinderen hun kennis van kleuren ontwikkelen door magneten te gebruiken om kleurrijke scènes te maken. Ze kunnen bijvoorbeeld magneten gebruiken om objecten te sorteren op kleur, kleuren te matchen en te benoemen, en kleurencombinaties te creëren.
 5. Het Menselijk Lichaam: Dit thema leert kinderen over het menselijk lichaam, inclusief organen, botten, spieren en zintuigen. Ze kunnen magneten gebruiken om anatomische structuren te plaatsen en te identificeren, waardoor ze meer inzicht krijgen in hun eigen lichaam en hoe het werkt.
 6. Dino’s: Het dinosaurus-thema neemt kinderen mee terug in de tijd naar het tijdperk van de dinosauriërs. Ze kunnen magneten gebruiken om verschillende soorten dinosaurussen te ontdekken, dinosaurusscènes te maken en te leren over hun kenmerken en habitats.
 7. Moestuin: Met het moestuinthema kunnen kinderen kennismaken met tuinieren en het verbouwen van groenten en fruit. Ze kunnen magneten gebruiken om verschillende gewassen te plaatsen, zoals wortels, tomaten, komkommers en aardbeien, en leren over het groeiproces en het belang van gezonde voeding.

Al deze Janod magneetborden bieden een interactieve en educatieve ervaring die de verbeelding en het leren van kinderen stimuleert. Ze zijn ideaal voor thuis, in de klas of waar dan ook waar kinderen graag spelen en ontdekken.

Leuke losse magneetjes van Janod bij Grasonderjevoeten.nl

Janod biedt een uitgebreide collectie van losse magneetjes die perfect zijn voor gebruik op magnetische krijtborden, koelkasten of andere magnetische oppervlakken. Deze magneetjes zijn verkrijgbaar in diverse thema’s, waaronder:

 1. Boerderij: Deze set bevat magneetjes van verschillende boerderijdieren zoals koeien, varkens, schapen, kippen en paarden. Kinderen kunnen hun eigen boerderijscènes creëren en verhalen verzinnen met deze kleurrijke magneetjes.
 2. De Stad: Ontdek de drukte van de stad met magneetjes van gebouwen, voertuigen, mensen en andere stadsgerelateerde items. Kinderen kunnen een stadsscène maken met auto’s die door de straten rijden, mensen die wandelen en gebouwen die hoog in de lucht staan.
 3. Voertuigen: Deze set bevat magneetjes van diverse voertuigen zoals auto’s, vrachtwagens, treinen, boten en vliegtuigen. Kinderen kunnen hun eigen verkeerssituaties creëren en spelen met deze leuke voertuigmagneetjes.
 4. Dino’s: Ga terug in de tijd met magneetjes van verschillende dinosaurussen, zoals de T-Rex, Stegosaurus, Triceratops en meer. Kinderen kunnen een prehistorische wereld tot leven brengen met deze stoere dino-magneetjes.
 5. Vogels: Deze set bevat magneetjes van kleurrijke vogels zoals papegaaien, uilen, flamingo’s en meer. Kinderen kunnen hun eigen vogelhabitat maken en leren over verschillende vogelsoorten terwijl ze spelen.

En nog veel meer! Grasonderjevoeten.nl biedt een breed scala aan magneetjes in verschillende thema’s om de verbeelding van kinderen te stimuleren en hun spelervaring te verrijken. Deze magneetjes zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan de speelgoedcollectie van elk kind.