Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

Mooie telramen van hout om te leren tellen en rekenen. Deze rekentool maakt rekenen opeens heel makkelijk en leuk! Een telraam noem je ook wel een abacus of rekenrek. Je gebruikt een telraam om sommen mee te maken of andere wiskundige berekeningen mee op te lossen. Ze worden veel gebruikt op lagere scholen en is eigenlijk de voorloper van de rekenmachine en de computer.

Voor kinderen is het gebruik van een telraam niet alleen leerzaam, maar het maakt het leren ook leuk. De gekleurde kralen bewegen en de berekening visueel maken, helpt kinderen bij het leren van rekenen en het gevoelsmatig inzicht krijgen in wiskunde.

Ze leren kleuren en cijfers herkennen en dat leren doen ze veel sneller dan wanneer er alleen maar papier gebruikt wordt. Door iets visueel te maken, wordt het veel sneller opgenomen. In de loop van groep 3 wordt er begonnen met rekenen. Een telraam kan jouw kind daar op voorbereiden, maar ook ondersteunen tijdens deze periode. En dat allemaal op een hele leuke en speelse manier.