Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting bij bestellingen vanaf € 50 met code juni5

Educatief speelgoed

Resultaat 1–24 van de 945 resultaten wordt getoond

Het educatieve speelgoed van Grasonderjevoeten.nl laat zien dat leren en spelen heel goed samen gaan! Het speelgoed is zo ontworpen dat het bijdraagt aan het verbeteren van onder andere de fantasie, motoriek en het ruimtelijk inzicht van je kindje.

De leerzame speeltjes in ons assortiment zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 12 jaar en kunnen thuis, op school of de kinderopvang worden gebruikt. Zo leert je kind spelenderwijs tellenrekenenlezen, klokkijkenvormen en kleuren herkennen en nog veel meer!

Leerzaam speelgoed voor alle leeftijden

Al vanaf de geboorte leert je kindje gebaren, geluiden en andere handelingen te herkennen, die hij of zij na een aantal maanden misschien al zelf onder de knie heeft. Ook als je kind al wat ouder is, is educatief speelgoed dé interactieve en speelse manier voor het ontwikkelen van vaardigheden.

In ons assortiment vind je leerzaam speelgoed voor kindjes van alle leeftijden. Bekijk ons mooie speelgoed en bestel eenvoudig online!

Educatief speelgoed op school

Ook voor op school of de kinderopvang hebben we prachtig educatief speelgoed in ons aanbod. De duurzame speeltjes zijn bijvoorbeeld geschikt voor peuterspeelzalen, kleuterklassen, onderbouw en de bovenbouw, maar kunnen ook goed gebruikt worden in het speciaal onderwijs.

Ons educatieve speelgoed wordt gemaakt van duurzame materialen die niet snel stukgaan, zodat het lang meegaat en de kids er veilig mee kunnen spelen.

Montessori speelgoed kopen bij Grasonderjevoeten.nl

Montessori speelgoed is speelgoed wat je kan gebruiken als leerzaam materiaal. Met dit speelgoed kan je kind spelenderwijs ontwikkelen. Het zijn meestal kleine dingen waarmee jou kind zijn of haar zintuigen gebruikt voor de ontwikkeling.

Montessori speelgoed is speelgoed dat kinderen aanmoedigt om te leren en te experimenteren. Uitdagend educatief speelgoed. Het moet speelgoed zijn wat goed kan worden vastgehouden en aangeraakt. Het is voor kinderen heel belangrijk om hun fijne motoriek te ontwikkelen.

Montessori speelgoed bestellen bij Grasonderjevoeten.nl

Een kind heeft uit zichzelf de motivatie om de wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. Het idee achter montessori speelgoed is dat de kinderen de mogelijkheid krijgen om te kunnen leren en spelen tegelijkertijd.

Het enige dat jij hoeft te doen is het speelgoed uitkiezen dat past bij de leeftijd van jouw kind. Montessori speelgoed bestaat vaak uit dingen die wij als volwassenen ook gebruiken, alleen dan in het klein uiteraard.

Bekende educatief speelgoed merken

Voor de bekende educatief speelgoed merken zit je bij Grasonderjevoeten op de goede plek. Wij hebben verschillende bekende merken opgenomen in ons assortiment, zoals Janod, Small Foot, Yellow Door en Plantoys.

Je vindt bij ons speelgoed van deze merken tegen een scherpe prijs, zodat je nooit te veel betaalt. Mocht je twijfelen over welk speelgoed het beste is voor jouw kind? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice.