Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Loopfietsen

Resultaat 1–24 van de 28 resultaten wordt getoond

Prachtige loopfietsen van merken zoals Banwood en Trybike shop je bij Grasonderjevoeten.nl

Een loopfiets stimuleert de motorische ontwikkeling, zelfvertrouwen en het evenwicht van je kinderen en maakt de overgang naar een gewone fiets met pedalen heel eenvoudig. Ze rijden dan zo weg, zelfs zonder zijwieltjes!  Fiets mee naar school om je grote broer of zus weg te brengen of race door de buurt op je prachtige fiets.

Loopfiets kopen – de perfecte start voor je kind

Ben je op zoek naar een veilige en leuke manier om je kind te laten leren fietsen? Overweeg dan om een loopfiets te kopen! Loopfietsen zijn de ideale keuze voor jonge kinderen die hun evenwicht willen ontwikkelen voordat ze overstappen op een traditionele fiets met pedalen.

Bij Grasonderjevoeten.nl vind je een uitgebreid assortiment loopfietsen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jonge fietsers. Onze loopfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je gemakkelijk een fiets kunt vinden die past bij de leeftijd en smaak van je kind.

Goed voor het evenwichtsgevoel en coördinatie

Waarom zou je kiezen voor een loopfiets? Ten eerste helpt het je kind bij het ontwikkelen van zijn of haar evenwichtsgevoel en coördinatie, wat essentiële vaardigheden zijn voor het leren fietsen. Bovendien kunnen kinderen al op een speelse manier vertrouwd raken met het gevoel van snelheid en balans, terwijl ze toch dicht bij de grond blijven en zichzelf kunnen ondersteunen met hun voeten.

Waarom kiezen voor de loopfietsen van Grasonderjevoeten.nl?

Onze loopfietsen zijn gemaakt van duurzame materialen en ontworpen met de veiligheid van je kind in gedachten. Ze zijn voorzien van zachte handgrepen, een comfortabel zadel en stevige banden om een soepele rit te garanderen. Daarnaast zijn er modellen met verstelbare zithoogtes, zodat de fiets met je kind kan meegroeien.

Loopfietsen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar oud, afhankelijk van hun lengte en motorische vaardigheden. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen, zodat je kind comfortabel en veilig kan rijden.

Grasonderjevoeten heeft een mooie collectie aan loopfietsen voor jouw kleintje

Geef je kind de perfecte start in het leren fietsen en bekijk ons assortiment loopfietsen vandaag nog. Koop nu je loopfiets bij Grasonderjevoeten.nl en laat je kind genieten van eindeloos fietsplezier!

Onze collectie driewielers, kinderfietsen, kindersteppen en fietshelmen shop je hier!