Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Knuffels

Resultaat 1–24 van de 903 resultaten wordt getoond

De mooiste knuffels bij Grasondervoeten.nl

De mooiste knuffels shop je online bij Grasonderjevoeten.nl ! Heb jij ook een zwak voor knuffels?  Wij zijn dol op lieve knuffels. Knuffels met een ziel.

Met zo’n eigen gezichtje dat ze gewoon een eigen karakter krijgen. En dat hebben onze lieverds zeker! Vandaar ook onze zeer uitgebreide collectie met de allerleukste pluche knuffels!

Verschillende soorten knuffels

De super zachte konijntjes, honden, plantjes, fruit, olifantjes, beren en nog veel meer andere soorten knuffels zullen ook jouw hart stelen! Wij hebben onze collectie onderverdeeld onder verschillende categorieën om het zoeken wat makkelijker te maken.

De meest populaire knuffels bij Grasonderjevoeten.nl

Onze favorieten op een rijtje:

Geef een knuffel cadeau !

Een ideaal verjaardagscadeau, een prachtig kraamcadeau. Gewoon om iemand even op te fleuren omdat ze het even moeilijk hebben. Jong en oud, iedereen is dol op onze knuffels!

Ontdek een wereld van tederheid en comfort met onze collectie knuffels en zachte vriendjes, perfect als kraamcadeau! Bij Grasonderjevoeten.nl shop je een uitgebreid assortiment aan diverse soorten knuffels, zorgvuldig geselecteerd om liefde en warmte te brengen aan de allerkleinsten.

Waarom knuffels van Grasonderjevoeten.nl kopen?

Onze knuffels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zodat je met een gerust hart kunt geven. Van schattige teddyberen tot pluizige konijntjes en kleurrijke knuffeldieren, we hebben voor elk kindje de perfecte metgezel.

Onze knuffels stimuleren de tastzin, bevorderen de emotionele ontwikkeling en bieden troost en geborgenheid. Ze zijn niet alleen perfect voor knuffelen en spelen, maar kunnen ook dienen als decoratieve accessoires in de kinderkamer.

Bestel vandaag nog leuke knuffel vriendjes

Bestel vandaag nog een van onze knuffels en zachte vriendjes en maak een baby en kersverse ouders blij met dit betoverende kraamcadeau. Ook vind je bij ons prachtige super zachte knuffeldoeken!

Bij Grasonderjevoeten.nl staat kwaliteit, veiligheid en tevredenheid centraal. Bestel nu in onze webshop en laat de magie van knuffels en zachte vriendjes deel uitmaken van de vreugdevolle reis van een nieuw leven!

Knuffels zijn leerzaam !

Hoewel knuffels primair bedoeld zijn als bron van comfort en genegenheid, kunnen ze ook leerzaam zijn voor jonge kinderen. Hier zijn een paar manieren waarop knuffels een educatieve rol kunnen spelen:

1. Sensorische ontwikkeling

Knuffels met verschillende texturen, vormen en geluiden kunnen de zintuiglijke waarneming van een kind stimuleren. Ze kunnen helpen bij het ontwikkelen van tastzin, gehoor en visuele waarneming. Neem zeker ook even een kijkje bij onze collectie Interactieve Knuffels.

2. Sociale en emotionele ontwikkeling

Knuffels kunnen een rol spelen in de emotionele ontwikkeling van een kind. Ze bieden troost, veiligheid en een gevoel van geborgenheid, wat kan helpen bij het ontwikkelen van emotionele intelligentie en het leren omgaan met gevoelens.

3. Rollenspel en verbeelding

Kinderen gebruiken vaak knuffels tijdens rollenspel, waarbij ze situaties naspelen en hun verbeelding gebruiken. Dit kan hun creativiteit, taalvaardigheid en cognitieve ontwikkeling bevorderen.

4. Verzorging en verantwoordelijkheid

Het hebben van een knuffel kan kinderen de mogelijkheid bieden om verantwoordelijkheid te leren nemen. Ze kunnen leren zorgen voor hun knuffel, zoals het geven van knuffels, het in bed leggen of zelfs het aankleden van de knuffel. Dit kan helpen bij het ontwikkelen van basisvaardigheden voor zelfzorg en empathie.

5. Taalontwikkeling

Knuffels kunnen dienen als gesprekspartners voor kinderen. Ze kunnen tegen hun knuffels praten, verhalen vertellen en gevoelens delen. Dit kan bijdragen aan de taalontwikkeling, woordenschatuitbreiding en communicatieve vaardigheden van het kind.

Hoewel knuffels op zichzelf geen uitgebreid educatief hulpmiddel zijn, kunnen ze zeker bijdragen aan de leerervaring van een kind op verschillende ontwikkelingsgebieden.

Welke knuffelvriend kies jij als eerste uit?

Grasonderjevoeten.nl van Freek en Sonja heeft de leukste knuffeldieren en vriendjes voor elke leeftijd. Onze hoogwaardige zachte vriendjes hebben talloze voorddelen voor de ontwikkeling van jouw kleintje. Welke kies jij uit? Welke je ook kiest. Geen keuze is verkeerd.