Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • Persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • Gratis inpakservice !

Stapelblokken

Resultaat 1–24 van de 62 resultaten wordt getoond

Prachtige stapelblokken van verschillende exclusieve merken zoals Mushie, Janod en Liewood. Perfect voor de hand-oog coördinatie, het leren kennen van vormen en kleuren, logisch nadenken en patronen herkennen.

Stapelen maar! Ontdek de eindeloze mogelijkheden van stapelblokken en stapeltorens, gemaakt van hout en/of kunststof. Deze vrolijke en kleurrijke speeltjes zijn niet alleen leuk, maar ook ontzettend belangrijk voor de motorische ontwikkeling van jouw kleintje.

Het leren stapelen van blokken is een waar avontuur voor de zintuigen. Terwijl je kindje de blokken oppakt, voelt het de verschillende vormen en texturen in zijn of haar handjes. De hand-oogcoördinatie wordt gestimuleerd wanneer ze de blokken op elkaar proberen te plaatsen. Het vergt concentratie en nauwkeurigheid om een stevige toren te bouwen, wat helpt bij het ontwikkelen van de fijne motoriek.

Maar het gaat niet alleen om de ontwikkeling van de motoriek. Stapelen is ook een geweldige manier om de cognitieve vaardigheden te verbeteren. Door te experimenteren met verschillende combinaties van blokken leert je kindje over vormen, groottes en evenwicht. Ze leren concepten zoals balanceren, stabiliteit en oorzaak-gevolgrelaties.

En laten we vooral het plezier niet vergeten! Het bouwen en omgooien van torens zorgt voor eindeloos vermaak en vrolijke lachjes. Je kleintje zal trots zijn op zijn of haar stapelvaardigheden en genieten van het gevoel van succes bij het creëren van steeds hogere torens.

Dus, wanneer je op zoek bent naar een kraamcadeau, is babyspeelgoed dat leren en plezier combineert altijd een goede keuze. Stapelblokken en stapeltorens zijn een fantastisch cadeau idee. Ze bieden niet alleen urenlang speelplezier, maar bevorderen ook de motorische ontwikkeling en stimuleren de cognitieve vaardigheden van jouw kleintje.

Geef het geschenk van het stapelen en zie hoe jouw kleintje nieuwe hoogten bereikt, letterlijk en figuurlijk!