Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Prachtig servies voor kinderen, schooltassen, lunchtrommels en drinkflessen en lekker bakken in de keuken met de kinderen.

Bekijk assortiment

Materiaal

Onze collectie kinderservies, lunchtrommels en drinkbekers zijn geschikt voor kinderen. De collectie bestaat uit producten gemaakt van 100% siliconen, 100% PLA (BPA-vrij polypropyleen plastic) en 100% RVS. Allen geschikt voor in de vaatwasser en veelal ook voor in de magnetron.

Kinderbestek

Mooi kinderbestek geschikt voor kleine handjes! Nu de dag is aangebroken om zelf te leren eten met je bestek in plaats van met je handen of je te laten voeren door de grote mensen kun je maar beter goed voor de dag komen met ons kindvriendelijke bestek. Het wordt vast één grote bende maar dat is echt niet erg!  Geniet er maar lekker van en probeer de lepel mét toetje naar je mond te krijgen, en probeer die banaan maar eens op je vork te prikken. Of kan jij zelfs al snijden met je mesje?

Schooltassen

Bij Grasonderjevoeten.nl vind je supervrolijke schooltassen voor kinderen van alle leeftijden. In de lunchtas zit voldoende ruimte voor een broodtrommel, een snackdoos en een drinkfles, zodat jouw kleine zijn lunch helemaal zelf naar school mag dragen. Hoe cool!

Hoewel je kleine meid of jongen natuurlijk hartstikke stoer is, kan het dragen van een volle lunchtas best zwaar zijn. De rugzakken in ons assortiment zijn daarom allemaal verstelbaar, zodat ze perfect passen. Zo hebben ze veelal een tailleriempje en gewatteerde en verstelbare schouderbanden.

Filters

Je kunt bij ons filteren op kleur, kamer en thema om zo het zoeken nog makkelijker te maken. Ga jij voor een rustig kamertje of durf je juist wat meer uit te pakken en ga je voor wat meer kleur en opvallende muurstickers of behang ? Mix & Match onze producten gemakkelijk via onze filters!

Vragen?

Veel plezier met het ondernemen van dit super leuke project en mocht je vragen hebben dan horen we dit graag! Je kunt ons bereiken op 0571 298 430 of via info@grasonderjevoeten.nl.