Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • Persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • Afhalen is mogelijk (alleen op afspraak)

20% korting op al het behang van Lilipinso!

Knuffels boerderijdieren

Resultaat 1–24 van de 130 resultaten wordt getoond

Een collectie met de leukste boerderijdieren knuffels ! Varkens, paarden, koeien, lammetjes en schapen, kippen, hanen, geiten, pauwen en nog veel meer ! Weet jij al welke dieren je allemaal tegenkomt op een Boerderij? Deze knuffels zijn voor alle jongens en meisjes die gek zijn op het plattelandsleven! Bekijk de mooie fluffy schapen, de grappige kippen, de mooie paarden en pony’s, de schattige varkens en stoere koeien. Wij zijn verliefd op allemaal! Welke is jouw favoriet?

Shop de leukste boerderijdieren knuffels bij Grasonderjevoeten.nl !

Welkom op onze knuffel boerderij! Hier vind je de leukste knuffels van boerderijdieren, variërend van schattige schapen tot nieuwsgierige varkens en speelse kippen. Een boerderij is een geweldige plek om te wonen en te genieten van de charme van het plattelandsleven. Valt het op dat wij zelf op het platteland wonen?! 😉

Leerzame boerderijdieren knuffels

Laten we eens kijken naar enkele van de meest geliefde dieren en waarom knuffels van hen zo leerzaam en leuk zijn.

Schapen: Schapen staan bekend om hun zachte vacht en lieve uitstraling. Met een schapen knuffel kunnen kinderen de verschillende texturen van wol ervaren en leren over de rol van schapen in de productie van wol en melk.

Varkens: Varkens zijn intelligente en speelse dieren. Een knuffel varken kan kinderen laten kennismaken met de unieke kenmerken van deze boerderijdieren, zoals hun snuit en krulstaart. Ze leren ook over het belang van varkens in de voedselproductie.

Kippen: Kippen zijn levendig en brengen vrolijkheid op de boerderij. Met een knuffel kip kunnen kinderen ontdekken hoe kippen eruitzien en voelen. Bovendien kunnen ze leren over het leggen van eieren en de verschillende soorten kippenrassen. En vergeet die stoere haan niet !

Koeien: Koeien zijn grote, vriendelijke dieren die essentieel zijn in de melkproductie. Een knuffel koe is niet alleen heerlijk om te knuffelen, maar biedt ook de gelegenheid om te leren over melkproductie, de levenscyclus van koeien en de boerderijactiviteiten.

Paarden: Paarden zijn majestueuze dieren die vaak worden geassocieerd met het plattelandsleven. Een knuffel paard kan kinderen helpen om een voorliefde voor paarden te ontwikkelen en tegelijkertijd leren over paardenrassen, hun verzorging en de relatie tussen mens en paard. Neem ook zeker een kijkje bij onze educatieve paarden/veulen knuffels van Crafty Ponies!

Honden en katten: Naast boerderijdieren zijn er ook trouwe metgezellen zoals honden en katten. Knuffels van deze huisdieren bieden kinderen de mogelijkheid om hun favoriete rassen te verkennen en te leren over de rol van huisdieren in ons dagelijks leven.

Pauwen: Pauwen zijn prachtige vogels met hun kleurrijke verenkleed. Een knuffel pauw kan kinderen fascineren en hen bewust maken van de diversiteit in de natuur en het belang van het behoud van diersoorten.

Geiten: Geiten zijn speels en nieuwsgierig. Met een knuffel geit kunnen kinderen kennismaken met de eigenschappen van geiten, zoals hun baard en hoorns. Ze kunnen ook leren over geitenmelk en de rol van geiten in duurzame landbouwpraktijken.

Zwaluwen: Zwaluwen staan bekend om hun gracieuze vluchten en nestelen vaak op boerderijen. Een knuffel zwaluw kan kinderen helpen de schoonheid van vogels te waarderen en hun nieuwsgierigheid naar de natuur te vergroten.

Ezels: Ezels zijn geduldige en sterke dieren die vaak worden geassocieerd met het boerenleven. Een knuffel ezel kan kinderen laten zien hoe een ezel eruitziet en kan hen leren over het belang van ezels in de landbouw en als lastdieren.

Op onze boerderij leren kinderen niet alleen over knuffeldieren, maar ook over de interactie tussen mens en dier, duurzame landbouw en de natuurlijke wereld om ons heen. Kom en ontdek de magie van het boerenleven met onze leerzame knuffels van boerderijdieren!