Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

Yellow door

Resultaat 1–24 van de 106 resultaten wordt getoond

Het prachtige educatieve speelgoed van Yellow Door

De Senso speelstenen stimuleren het rollenspel binnen- en buitenshuis en lijken en voelen levensecht. Heel fijn om te gebruiken bij culturele projecten op school/bso en de opvang maar ook voor thuis natuurlijk! Helemaal handig in de modder / buitenkeuken van je kinderen of bij het restaurantje spelen in een speelkeukentje. De speelstenen zijn eenvoudig weer schoon te maken en zijn dus zowel binnen als buiten te gebruiken.

Ontdek het educatieve speelgoed van Yellow Door: Een wereld vol leren en plezier!

Het educatieve speelgoed van Yellow Door is ontworpen om kinderen te inspireren, hun nieuwsgierigheid te prikkelen en hun leerervaring te verbeteren. Met een focus op kwaliteit en innovatie, biedt Yellow Door speelgoed dat zowel boeiend als leerzaam is voor kinderen van verschillende leeftijden.

Onze collectie omvat een breed scala aan educatief speelgoed

Variërend van kleurrijke puzzels en sorteeractiviteiten tot sensorisch spel. Elk stuk speelgoed is zorgvuldig ontworpen om de ontwikkeling van essentiële vaardigheden te ondersteunen, zoals fijne motoriek, cognitief denken, probleemoplossend vermogen en creativiteit.

Het speelgoed van Yellow Door is ontwikkeld met de expertise van pedagogen en leerkrachten, en is gebaseerd op actief leren en speel gebaseerde benaderingen. We geloven in het belang van hands-on, interactief en betekenisvol spelen, waarbij kinderen de kans krijgen om te verkennen, te experimenteren en te ontdekken.

Yellow Door speelgoed; veelzijdig en aanpasbaar

Bovendien is het speelgoed van Yellow Door vaak veelzijdig en aanpasbaar, waardoor het meegroeit met de ontwikkeling van het kind en verschillende leerbehoeften kan ondersteunen. Of het nu gaat om het leren van kleuren en vormen, het bevorderen van sociale interactie of het stimuleren van wetenschappelijk denken, ons speelgoed biedt talloze leermogelijkheden in een speelse en boeiende omgeving.

Educatief speelgoed van Yellow Door; een slimme en leuke keuze

Als je op zoek bent naar educatief speelgoed dat de verbeelding stimuleert, vaardigheden ontwikkelt en een positieve leerervaring biedt, dan is het speelgoed van Yellow Door de ideale keuze. Ontdek vandaag nog onze collectie en laat je kinderen spelenderwijs leren en groeien met het educatieve speelgoed van Yellow Door.

Ook zeer geschikt speelgoed voor scholen, bso en kinderdagverblijven!