Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

Shop de Dino collectie van Janod bij Grasonderjevoeten.nl

De mooie collectie Janod Dino met prachtig houten speelgoed met een dino thema geschikt voor kids vanaf 1 jaar.

De Janod Dino-collectie is een fantastische serie speelgoed die kinderen meeneemt op een avontuurlijke reis naar de tijd van de dinosaurussen. Hier zijn enkele opwindende speelgoedopties uit deze collectie:

  1. Houten Dinosaurus Puzzels: Kleurrijke houten puzzels in de vorm van verschillende dinosaurussen, zoals de T-Rex, Stegosaurus en Triceratops. Deze puzzels stimuleren niet alleen de fijne motoriek van kinderen, maar ook hun kennis van verschillende dinosoorten.
  2. Dinosaurus Figurenset: Een set met gedetailleerde en realistische dinosaurusfiguren, perfect voor creatief spel en het creëren van prehistorische landschappen. Kinderen kunnen hun eigen dinosaurusbewonderaar worden terwijl ze de verschillende soorten verkennen.
  3. Dinosaurus Loopfiets: Een stoere loopfiets met een dinosaurus-thema, ideaal voor jonge avonturiers die hun evenwicht willen leren en plezier willen hebben terwijl ze zich als een dino voelen.
  4. Dinosaurus Memory Spel: Een educatief geheugenspel met kleurrijke afbeeldingen van verschillende dinosaurussen. Dit spel helpt niet alleen het geheugen van kinderen te verbeteren, maar ook hun kennis van dinosaurussoorten en kenmerken.
  5. Dinosaurus Houten Blokkenset: Een set houten bouwblokken met dinosaurusprints erop, waarmee kinderen hun eigen prehistorische wereld kunnen bouwen en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten.
  6. Dinosaurus Magnetische Spelletjes: Magnetische spellen zoals dinosaurusdoolhoven of magneetpuzzels met dino-thema, perfect voor onderweg of voor speeltijd thuis.

De Janod Dino-collectie biedt een scala aan speelmogelijkheden die niet alleen leuk zijn, maar ook educatief, waardoor kinderen worden gestimuleerd om te leren en te ontdekken terwijl ze zich vermaken met hun favoriete prehistorische wezens.