Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

Safari ltd

Resultaat 1–24 van de 98 resultaten wordt getoond

De speelfiguren van Safari Ltd zijn levensecht en zijn vanaf de dreumes tijd al handig om te gebruiken om bijvoorbeeld de fijne motoriek te oefenen, woordenschat, kleuren, sorteren, leren tellen etc. Met deze leuke speelfiguurtjes van kunststof leer je ook heel simpel de levenscyclus van bekende dieren.

Fijn om te gebruiken bij een thematafel of in de speelhoek. Ze kunnen in het (kinetisch)zand, in de sneeuw, in de modder, in het water etc. worden gebruikt. Pak er een mooi boek bij en leer je kinderen hoe de levenscyclus verloopt. Ook heel prettig voor beelddenkers.

Blijf er dan natuurlijk wel altijd bij ivm kleine onderdelen die ze in hun mond kunnen stoppen als ze jonger zijn dan 4 jaar.

Over Safari Ltd. bij Grasonderjevoeten.nl

Safari Ltd. is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en verkopen van hoogwaardige speelgoedfiguren en educatieve producten. Het bedrijf werd opgericht in 1982 en heeft sindsdien een uitgebreide collectie van gedetailleerde, realistische figuren ontwikkeld.

Safari Ltd. staat bekend om zijn verschillende productlijnen, waaronder de “Wild Safari”, “Toobs”, “Good Luck Minis” en “Safariology” collecties. Deze collecties omvatten een breed scala aan thema’s, zoals wilde dieren, dinosaurussen, zeewezens, fantasiewezens, historische figuren en meer.

De speelgoedfiguren van Safari Ltd. worden gekenmerkt door hun realistische details en hoge kwaliteit. Ze worden vaak gebruikt in educatieve settings, zoals scholen en musea, omdat ze kinderen helpen om verschillende dieren en objecten te leren herkennen en te verkennen.

Toob sets van Safari Ltd. bij Grasonderjevoeten.nl

De Toobs serie van Safari Ltd. is een populaire lijn van miniatuur speelfiguren. Deze serie bestaat uit kleine speelgoedfiguren die zijn gegroepeerd in thematische sets en worden verkocht in herbruikbare buizen, vandaar de naam “Toobs”. Elke Toobs-set bevat meestal tussen de 10 en 15 verschillende figuren die passen bij een bepaald thema.

De figuren in de Toobs-serie zijn vaak gerelateerd aan specifieke onderwerpen, zoals wilde dieren, boerderijdieren, dinosaurussen, zeedieren, insecten, voertuigen, bloemen en nog veel meer. Ze zijn gemaakt van duurzaam plastic en hebben gedetailleerde ontwerpen, waardoor ze er realistisch uitzien ondanks hun kleine formaat.

Toobs zijn populair vanwege hun draagbaarheid en educatieve waarde. Ze kunnen gemakkelijk worden meegenomen op reis, naar school of naar andere activiteiten. Kinderen kunnen met behulp van de Toobs-figuurtjes verschillende scènes en situaties creëren, hun verbeeldingskracht gebruiken en tegelijkertijd leren over de onderwerpen die in de sets worden vertegenwoordigd.

Levenscyclus sets van Safari Ltd. bij Grasonderjevoeten.nl

Safari Ltd. biedt ook levenscyclus sets aan, waarmee kinderen de verschillende stadia van de levenscyclus van een organisme kunnen leren en verkennen. Deze sets zijn educatief en interactief, en ze helpen kinderen begrijpen hoe verschillende dieren groeien en veranderen gedurende hun leven.

Elke levenscyclus set bevat typisch meerdere figuren die de verschillende stadia van de ontwikkeling vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld, in een vlinder levenscyclus set kan je figuren vinden die de eieren, rupsen, poppen en volwassen vlinders voorstellen. Voor andere dieren kan het proces variëren, zoals de groei van een kikkervisje tot een kikker, of van een kuiken tot een volwassen kip.

De figuren in de levenscyclus sets zijn vaak gedetailleerd en realistisch, waardoor kinderen een beter begrip krijgen van hoe de verschillende stadia eruitzien. Kinderen kunnen de figuren gebruiken om de levenscyclus na te bootsen en hun kennis te vergroten over het groeiproces van verschillende dieren.

De levenscyclus sets van Safari Ltd. zijn een combinatie van speelplezier en educatie. Ze kunnen gebruikt worden in klaslokalen, kinderdagverblijven, thuis of andere educatieve omgevingen om kinderen te helpen begrijpen en waarderen hoe organismen zich ontwikkelen en veranderen gedurende hun leven.