Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • Persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • Afhalen is mogelijk (alleen op afspraak)

20% korting op al het behang van Lilipinso!

Knuffels beren

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Dat een bruine beren knuffel niet suf en saai is bewijzen wij maar mooi met onze collectie beren knuffels! Al onze bruine beren zijn uniek, super zacht en helemaal fluffy! Ze hebben een beetje een retro look die wij zelf zo lief vinden voor in de baby- en kinderkamers. Ook hebben wij natuurlijk stoere ijsberen, lieve panda peren en grappige koala beren in de collectie. Ben jij ook al verliefd? Shop je favoriete knuffel beer bij Grasonderjevoeten.nl.

Shop je knuffelberen bij Grasonderjevoeten.nl

Ben jij op zoek naar de leukste en liefste knuffelberen? Zoek niet verder, want bij Grasonderjevoeten.nl vind je een prachtige selectie van knuffelberen die perfect zijn als kraamcadeau. Onze knuffelberen brengen warmte en vreugde in de kinderkamer, en ze zijn een tijdloos geschenk dat geliefd is bij jong en oud.

Wist je dat knuffelberen van oudsher geliefde metgezellen zijn? Ze zijn al generaties lang een symbool van troost en vriendschap. Bij Grasonderjevoeten.nl hebben we een unieke collectie originele knuffels die de traditie voortzetten. Onze knuffelberen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail, zodat ze niet alleen zacht zijn om te knuffelen, maar ook prachtig om naar te kijken.

Geschiedenis van een knuffel(beer)

Vraag jij je af hoe de allereerste knuffels eruitzagen? De geschiedenis van knuffelberen gaat terug tot het begin van de 20e eeuw, en de eerste knuffelbeer werd geïnspireerd door niemand minder dan Theodore ‘Teddy’ Roosevelt, de voormalige president van de Verenigde Staten. Deze originele knuffelberen zijn de voorouders van de knuffels die je nu bij Grasonderjevoeten.nl kunt vinden.

Dus, als jij op zoek bent naar een tijdloos en liefdevol cadeau, bekijk dan onze prachtige collectie knuffelberen op Grasonderjevoeten.nl. Ze zijn perfect voor baby’s, kinderen en zelfs volwassenen die graag wat knuffelbare warmte willen toevoegen aan hun leven.