Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Heb jij ook een zwak voor knuffels?  Wij zijn dol op lieve knuffels. Knuffels met een ziel. Met zo’n eigen gezichtje dat ze gewoon een eigen karakter krijgen. En dat hebben onze lieve knuffels zeker! Vandaar ook onze zeer uitgebreide collectie met de allerleukste knuffels!

De super zachte konijntjes, muizen, plantjes, fruit, olifantjes, beren en nog veel meer zullen ook jouw hart stelen! Wij hebben onze knuffels onderverdeeld onder verschillende categorieën om het zoeken wat makkelijker te maken. Je kunt ook de filters gebruiken voor bijvoorbeeld een kleur als je nog niet helemaal weet welk dier of figuurtje je zoekt Een ideaal verjaardagscadeau, een prachtig kraamcadeau. Gewoon om iemand even op te fleuren omdat ze het even moeilijk hebben. Jong en oud, iedereen is dol op onze knuffels!

Bekijk assortiment

Activiteiten knuffels

Een vrolijke collectie activiteiten knuffels. Rammel met de één. Knijp in de ander, trek aan de één en mep tegen de ander. Je kleintje zal het geweldig vinden om met onze collectie activiteiten babyspeelgoed te spelen. Je kunt het speelgoed veelal ophangen aan de box, het autostoeltje of aan de buggy of wandelwagen om hem niet kwijt te raken. In de tussentijd kan je kleintje op ontdekking gaan en zich afvragen waar al die kraakgeluidjes vandaan komen. Ideale kraamcadeautjes voor alle aanstaande papa’s en mama’s en hun baby’s.

Knuffels beren

Dat een bruine beren knuffel niet suf en saai is bewijzen wij maar mooi met onze collectie beren knuffels! Al onze bruine beren zijn uniek, super zacht en helemaal fluffy! Ze hebben een beetje een retro look die wij zelf zo lief vinden voor in de baby- en kinderkamers. Ook hebben wij natuurlijk stoere ijsberen, lieve panda peren en grappige koala beren in de collectie. Ben jij ook al verliefd? Shop je favoriete knuffel beer bij Grasonderjevoeten.nl.

Knuffels Bosdieren

Prachtige knuffels die helemaal passen binnen een Bos Thema. Natuurlijk hebben we het dan over beren en konijnen, vossen en dassen, uilen en egels. Maar ook grappige paddenstoelen, eikel knuffeltjes, kleine vogeltjes, wormen, rupsen en vlinders. Geschikt voor jongens en meisjes en ze zijn allemaal even lief, super zacht en onweerstaanbaar!

Knuffels Paarden

Onweerstaanbaar leuk zijn de paardenknuffels van Crafty Ponies. Deze leerzame knuffels zijn verkrijgbaar met veel leuke accessoires zoals halsters en zadels. Maar de paarden en pony knuffels van Jellycat zijn net zo fantastisch! Voor echte paardenliefhebbers.

Speelgoed

Neem zeker ook een kijkje bij ons speelgoed…….