Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • Persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • Afhalen is mogelijk (alleen op afspraak)

20% korting op al het behang van Lilipinso!

Janod magneti magneetboeken

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

De Janod Magneti magneetboeken

Janod heeft magnetische boeken die geweldig zijn voor kinderen om mee te spelen en te leren. Deze boeken bevatten magnetische stukken waarmee kinderen scènes kunnen maken, verhalen kunnen vertellen en hun verbeelding kunnen stimuleren.

Hier zijn enkele manieren waarop je kunt spelen met Janod magnetische boeken:

1. Creëer verschillende scènes

De magnetische boeken van Janod hebben vaak verschillende achtergronden, zoals een boerderij, een stad of een jungle. Kinderen kunnen magnetische stukken gebruiken om personages, dieren, voertuigen en andere objecten op de achtergrond te plaatsen en hun eigen scènes te creëren. Ze kunnen bijvoorbeeld dieren op de boerderij plaatsen of auto’s in de stad laten rijden.

2. Vertel verhalen

Laat je kinderen hun verbeelding gebruiken en verhalen verzinnen met behulp van de magnetische personages en objecten in het boek. Ze kunnen personages tot leven brengen, dialogen bedenken en hun eigen avonturen beleven. Moedig ze aan om de scènes te veranderen en nieuwe verhalen te creëren telkens wanneer ze spelen.

3. Leer en oefen

Magnetische boeken kunnen ook educatieve elementen bevatten, zoals magnetische letters, cijfers, vormen of woorden. Je kunt met je kind samenwerken om letters en woorden te spellen, eenvoudige wiskundige problemen op te lossen of vormen te identificeren. Dit maakt het spelen met de magnetische boeken niet alleen leuk, maar ook leerzaam.

4. Neem het mee op reis

De magnetische boeken zijn compact en draagbaar, waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen op reis of onderweg. Ze kunnen kinderen vermaken tijdens lange autoritten, vliegreizen of wachttijden. Het magnetische oppervlak zorgt ervoor dat de stukken goed op hun plaats blijven, zelfs als het boek wordt geschud.

Magnetische boeken van Janod; leuke boeken voor je kind

Magnetische boeken van Janod bieden een interactieve en boeiende speelervaring voor kinderen. Ze kunnen de fijne motoriek, creativiteit, verbeeldingskracht en cognitieve vaardigheden van kinderen stimuleren. Geniet van het spelen met de Janod magnetische boeken samen met je kind!