Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Speelfiguren

Resultaat 1–24 van de 432 resultaten wordt getoond

Welke speeldieren kies jij?

Niet alleen leuk om naar te kijken maar ook om mee te spelen zijn onze prachtige houten dieren van Holztiger, de muisjes van Maileg of de educatieve speelfiguren van Safari Ltd. Leef je helemaal uit in je fantasiewereld met onze prachtige speelfiguren. En speel je er even niet mee? Zet ze mooi neer op een plankje of op je bureau.

De speelfiguren van Yellow Door

Ook met de mooie speelfiguren van Yellow Door, gemaakt van een mix van hars en steen, kun je uren spelen. Door het materiaal kun je zelfs buiten in het water of in de modder met deze speelfiguren spelen. Onverwoestbaar en zeer leerzaam! Ook zeer geschikt voor op de opvang en op school.

Open ended Speelfiguren voor kinderen

Speelfiguren gemaakt van hout en plastic kunnen geweldig open-ended speelgoed zijn voor kinderen. Hier zijn enkele ideeën en voordelen van het gebruik van houten en plastic speelfiguren als open-ended speelgoed:

De voordelen van de Houten speelfiguren

1. Natuurlijk en duurzaam: Houten speelfiguren worden vaak gemaakt van natuurlijke materialen en zijn duurzaam. Ze hebben een warme uitstraling en voelen prettig aan in de handen van kinderen.

2. Open-ended spel: Houten speelfiguren stimuleren de verbeelding van kinderen, omdat ze geen vaste functie hebben en op verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Kinderen kunnen ze gebruiken om rollenspellen te creëren, verhalen na te spelen, hun eigen avonturen te bedenken en de wereld om hen heen te verkennen.

3. Veelzijdigheid: Houten speelfiguren zijn er in verschillende vormen en maten. Ze kunnen dieren, mensen, voertuigen en fantasiewezens vertegenwoordigen. Hierdoor kunnen kinderen verschillende scenario’s bedenken en hun spel aanpassen aan hun interesses en verbeelding.

De voordelen van Plastic speelfiguren:

1. Gedetailleerd en realistisch: Plastic speelfiguren hebben vaak gedetailleerde ontwerpen en realistische kenmerken. Ze kunnen dieren, mensen, superhelden, personages uit films en nog veel meer vertegenwoordigen. Dit maakt het spel aantrekkelijk en kan de nieuwsgierigheid van kinderen prikkelen.

2. Duurzaamheid en gemakkelijk schoon te maken: Plastic speelfiguren zijn meestal stevig en kunnen tegen een stootje. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken met water en zeep, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenspelen.

3. Uitbreidbaarheid: Plastic speelfiguren zijn vaak verkrijgbaar in sets, waardoor kinderen hun verzameling kunnen uitbreiden en verschillende scènes kunnen creëren. Ze kunnen hun speelfiguren combineren met andere speelgoedsets, zoals voertuigen, gebouwen en landschapsaccessoires, om een complete speelwereld te maken.

De speelfiguren van Grasonderjevoeten.nl, het perfecte cadeau voor een ander, of jezelf!

Zowel houten als plastic speelfiguren kunnen de verbeelding, creativiteit, taalontwikkeling en sociale interactie van kinderen stimuleren. Ze bieden kinderen de vrijheid om hun eigen spel te bedenken, verhalen te vertellen en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen.

Door open-ended speelgoed te gebruiken, worden kinderen aangemoedigd om actief betrokken te zijn bij hun spel en worden ze gestimuleerd om hun eigen avonturen te creëren.