Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Bij Grasonderjevoeten.nl shop je eenvoudig het mooiste speelgoed voor je kinderen. Want van spelen wordt je slim! Spelen is een ontdekkingsreis en is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Wij hebben een mooie collectie poppenhuizen met inrichting, poppen, speelkeukentjes, auto’s, houten dieren, bouwspeelgoed, buitenspeelgoed, loopwagens, kinderfietsen, open ended speelgoed, muziekinstrumenten en nog veel meer! Ook mooie puzzels en spelletjes en creatief speelgoed hebben wij in de collectie. En natuurlijk heel veel boeken. Want van lezen wordt je ook slim!

Het is wetenschappelijk bewezen dat spelen kinderen slimmer maakt. En dit begint al op jonge leeftijd. Door kinderen vanaf jongs af aan een gevarieerd speelaanbod te bieden kunnen zij de wereld op een positieve en veilige manier ontdekken. Het helpt om vaardigheden te ontwikkelen en talenten te ontdekken! Spelen helpt je kind bij de ontwikkeling van zijn motorische – en sociale vaardigheden, taalvaardigheid en intelligentie. De zintuigen spelen daarbij dan ook een belangrijke rol. Daarnaast heeft elke soort speelgoed zijn eigen belangrijke leermomenten.

Bekijk assortiment

Poppenhuisinrichting

Een poppenhuis inrichten naar eigen smaak is de droom van alle kinderen (en hun mama’s en oma’s !). Prachtig nostalgisch speelgoed om je uren mee te kunnen vermaken. Richt jij de kamers elke keer weer opnieuw in? Ontdek hier de mooiste houten poppenhuizen en maak kennis met de muisjes van Maileg. Zij wonen heel graag in jouw mooie poppenhuis met de mooiste accessoires. Laat je poppenhuisbewoners de leukste avonturen beleven in jouw poppenhuis. Een poppenhuis is niet compleet zonder prachtige meubeltjes. Combineer merken zoals Maileg, Plantoys en Tender Leaf voor het mooiste poppenhuis.

Loopwagens

Prachtige loopwagens voor peuters die bijna aan lopen toe zijn. De eerste stapjes zet je heel eenvoudig met een loopwagen. Kijk ze eens lopen! Grasonderjevoeten.nl heeft loopwagens met of zonder houten blokken in de collectie maar ook complete loopwagens met activity speelgoed. Onze wendbare Wheelybug loopwagens zijn perfect voor peuters. Daarna kunnen ze zo verder gaan met onze loopfietsen van Banwood of Trybike.

Knuffels

Heb jij ook een zwak voor knuffels?  Wij zijn dol op lieve knuffels. Knuffels met een ziel. Met zo’n eigen gezichtje dat ze gewoon een eigen karakter krijgen. En dat hebben onze lieve knuffels zeker! Vandaar ook onze zeer uitgebreide collectie met de allerleukste knuffels!

De super zachte konijntjes, muizen, plantjes, fruit, olifantjes, beren en nog veel meer zullen ook jouw hart stelen! Wij hebben onze knuffels onderverdeeld onder verschillende categorieën om het zoeken wat makkelijker te maken. Je kunt ook de filters gebruiken voor bijvoorbeeld een kleur als je nog niet helemaal weet welk dier of figuurtje je zoekt.

Een ideaal verjaardagscadeau, een prachtig kraamcadeau. Gewoon om iemand even op te fleuren omdat ze het even moeilijk hebben. Jong en oud, iedereen is dol op onze knuffels!