Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

Kinderopvang speelgoed

Resultaat 1–24 van de 1372 resultaten wordt getoond

Kinderopvang speelgoed van Grasonderjevoeten.nl

De kinderopvang is de plek waar kinderen voor het eerst de wereld op hun eigen manier gaan verkennen. Omringd door leeftijdsgenootjes leren ze om sociale contacten aan te gaan, maar ook om op verrassende nieuwe manieren te spelen. Het juiste speelgoed op het kinderdagverblijf maakt dat mogelijk. Of je nu op zoek bent naar speelgoed voor je bso of dat je je kinderen thuis ook het beste speelgoed wil aanbieden: bij Grasonderjevoeten.nl hebben we wat je zoekt.

Mooi én duurzaam speelgoed voor de kinderopvang

Op de kinderopvang heeft speelgoed natuurlijk heel wat te verduren. Talloze kinderen gebruiken dezelfde blokkenset, step of activiteitenborden om urenlang mee te spelen. Daarom is het belangrijk om speelgoed voor de peuterspeelzaal te kopen dat jarenlang mooi blijft. Ons prachtige houten speelgoed is dan precies wat je zoekt. Hout is duurzaam en dus goed voor het milieu. Tegelijkertijd kan het tegen een stootje. Sterker nog: vaak ziet houten speelgoed er alleen maar mooier uit wanneer het veel liefde heeft gehad.

Al het speelgoed in onze collectie is voorzien van vrolijke kleuren of speelse afbeeldingen. Zo prikkelen we meteen de fantasie van de kleintjes op de kinderopvang.

Stimuleer de ontwikkeling

Speelgoed op de bso of het kinderdagverblijf moet natuurlijk leuk zijn. Het liefste zie je kinderen de hele dag met verschillende soorten speelgoed in de weer zijn. Daarnaast zijn de momenten op de opvang ideaal om nieuwe dingen te leren. Investeer daarom ook in educatief speelgoed voor op de kinderopvang. Dat kan een activiteitenbord voor de fijne motoriek zijn, maar ook een rollende rekenmachine waarmee oudere kinderen steeds nieuwe rekensommen maken.

De allerkleinsten zijn gebaat bij speelgoed dat ze leert om kleuren en vormen te herkennen. Ook hebben we prachtig houten speelgoed met letters, cijfers of zintuigelijke prikkeling. Ons kinderdagverblijf speelgoed maakt iedere dag op de opvang weer een dag vol nieuwe ontdekkingen.

Kinderdagverblijf speelgoed voor alle leeftijden

Iedere leeftijdsgroep vraagt natuurlijk om ander soort speelgoed. Daarom hebben we zachte knuffels voor de allerkleinsten, loopwagens voor de peuters en uitdagend buitenspeelgoed voor grotere kinderen. Ben je op zoek naar speelgoed voor de peuterspeelzaal of juist voor de buitenschoolse opvang? Bij Grasonderjevoeten.nl vind je altijd een duidelijke leeftijdsindicatie voor al het kinderopvang speelgoed. Zo bieden we:

  • Babyspeelgoed voor kinderen vanaf 0 jaar
  • Dreumes speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar
  • Peuterspeelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar
  • Kinderspeelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar
  • Groot kinderspeelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar

Hoogwaardig speelgoed dat 100% veilig is

Veiligheid blijft een belangrijk aandachtspunt op de kinderopvang. Je wilt zeker weten dat alle kinderen onder jouw zorg veilig kunnen spelen. Het is daarom goed om speelgoed te kopen dat aan alle veiligheidseisen voldoet.

Niet alleen de verf moet veilig zijn, ook het speelgoed moet geen kleine loszittende onderdelen hebben. We garanderen je dat al het speelgoed voor het kinderdagverblijf aan de veiligheidseisen voldoet. Zolang je speelgoed uitkiest voor de juiste leeftijdsgroep, kun je de kleintjes zorgeloos hun gang laten gaan. Ze verkennen de wereld dan op een veilige manier.

Alle toebehoren voor speelgoed op de kinderopvang

Een mooie speelgoedcollectie geeft kinderen op het kinderdagverblijf alle ruimte om te leren en te spelen. Maar waar laat je al dat speelgoed? Behoud het overzicht op de bso of de peuterspeelzaal door ook bijbehorende opbergboxen te kopen. Ook deze bieden we in prachtige houten vormen aan.

Wat dacht je van stoere piratenkisten of een kleurrijk houten opbergkrat met deksel? Sorteer al het speelgoed op leeftijd of functie, zodat je nooit het overzicht kwijtraakt. Ook andere toebehoren vind je bij ons. Bestel bijvoorbeeld prachtige speelkleden waar jong en oud urenlang op spelen met hun stapelblokken, speelauto’s of knutselwerkjes.

Houten speelgoed schoonmaken

Of kinderen nu thuis spelen of op een kinderdagverblijf: goede hygiëne blijft belangrijk. Daarom is het fijn om te weten hoe je houten speelgoed schoonmaakt, zonder het speelgoed te beschadigen. Dompel het speelgoed niet zomaar in een emmer met water. Dit kan het hout vervormen en verf laten slijten. Maak gewoon een sopje aan met water en een beetje groene zeep. Vervolgens neem je al het speelgoed af met een vochtige doek. Even nadrogen met een handdoek en het speelgoed is weer klaar om mee te spelen. Zo creëer je een veilige en schone omgeving voor de kids.

Bestel kinderopvang speelgoed bij Grasonderjevoeten.nl

Bij Grasonderjevoeten.nl weten we hoe belangrijk het is om de wereld spelenderwijs te verkennen. Daarom hebben we speciaal kinderopvang speelgoed voor alle leeftijden. Van de allerkleinste baby’s tot durfals van tien jaar oud: ze kunnen leren, ontdekken en spelen met uiteenlopende soorten speelgoed. Bij Grasonderjevoeten.nl bestel je speelgoed voor kinderopvang en onderwijs ook zakelijk. Via onze webshop bestel je onder vermelding van je btw-nummer eenvoudig op factuur.

Neem contact op bij vragen

Heb je vragen over het juiste speelgoed voor jouw opvang? We helpen je graag verder. Je bereikt ons via 0571 298 430 of info@grasonderjevoeten.nl.