Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Janod puzzels

Resultaat 1–24 van de 54 resultaten wordt getoond

Leuke kinder puzzels van Janod. Janod is een bekend merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardig speelgoed, waaronder kinderpuzzels. Het bedrijf is gevestigd in Frankrijk en staat bekend om zijn innovatieve en educatieve speelgoedcollecties.

De kinderpuzzels van Janod zijn ontworpen om de cognitieve vaardigheden en hand-oog coördinatie van kinderen te stimuleren. Ze zijn beschikbaar in verschillende moeilijkheidsgraden en thema’s, zodat er voor elk kind iets passends te vinden is. Hier zijn enkele kenmerken van de kinderpuzzels van Janod:

Kwaliteit: Janod hecht veel waarde aan de kwaliteit van hun producten. De puzzels zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals hout, en zijn ontworpen om lang mee te gaan.

Verschillende niveaus: Janod biedt puzzels aan voor verschillende leeftijdsgroepen en vaardigheidsniveaus. Ze hebben eenvoudige inlegpuzzels met grote stukken voor jongere kinderen, maar ook meer complexe legpuzzels met kleinere stukjes voor oudere kinderen.

Educatief: De kinderpuzzels van Janod zijn niet alleen leuk, maar ook educatief. Ze kunnen helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals probleemoplossing, ruimtelijk inzicht, patroonherkenning en fijne motoriek.

Thema’s en illustraties: Janod biedt een breed scala aan thema’s en illustraties voor hun puzzels. Je kunt puzzels vinden met dieren, voertuigen, sprookjesfiguren, alfabetten, cijfers en nog veel meer. Dit maakt het voor kinderen leuk en interessant om te spelen en te leren.

Verpakkingsvormen: Sommige puzzels van Janod hebben unieke verpakkingsvormen, zoals kofferstijl of doosjes in de vorm van dieren. Dit voegt een extra element van speelsheid toe aan het puzzelplezier.

Al met al staan de kinderpuzzels van Janod bekend om hun kwaliteit, educatieve waarde en diversiteit aan thema’s. Ze zijn populair bij zowel kinderen als ouders vanwege hun duurzaamheid en de stimulerende leerervaring die ze bieden. En je shopt ze uiteraard bij Grasonderjevoeten.nl !