Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Wat leuk dat je gaat beginnen met de inrichting van de babykamer of kinderkamer. Of je nu voor de eerste keer een babykamer gaat inrichten of dat bezig bent met het (her) inrichten van de kinderkamers, bij ons vind je de mooiste producten om je helemaal te kunnen uitleven en een fijn plekje voor je kinderen te kunnen creëren.  Het maakt niet uit of de kamer nu groot of juist heel klein is, het gaat om de liefde die jullie  in dit mooie project stoppen!

Bekijk assortiment

Meubels

Wij hebben prachtige ledikanten in diverse kleuren van het merk Sebra in de collectie. Deze zijn als wieg te gebruiken en kun je daarna ombouwen tot een peuter- en kleuterbed die wel tot en met 7 jaar oud te gebruiken is. Met prachtige bijpassende kledingkasten, commodes en praktische opberglades voor onder het bed voor nog meer opbergruimte in de baby- of kinderkamer.

Opbergen

Wij hebben veel opberg mogelijkheden in onze collectie.  Van kleine meubeltjes, wandrekken, opbergdozen tot aan opvouwbare kratjes, wandorganizers, boekenkasten, opbergmanden en nog veel meer… Onderling zijn ze prachtig te combineren. Ook aan mooie houten kapstokken en wandhaakjes hebben we gedacht zodat jij de (allereerste) mooiste kleertjes een mooie plek kunt geven bij de commode.

Behang, muurstickers, lampen, vloerkleden en meer....

Met onze collectie behang en muurstickers kun je de baby- of kinderkamer een geheel eigen sfeer geven. Maak de kamer af met mooie vloerkleden, bijzondere lampen, knusse bedhemeltjes en decoratieve kussens voor nog meer sfeer en warmte. En maak de kamer een ‘happy place’ en helemaal kidsproof voor je kind(eren).

Accesoires

Neem ook zeker een kijkje bij onze accessoires om de kamers helemaal af te maken met bijvoorbeeld leuke nachtlampjes, unieke rotan en bamboe producten, kleurrijke wandkleden, sfeervolle posters, bijzondere spiegels, grappige spaarpotten, sierlijke slingers en prachtige houten accessoires en nog veel meer.