Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

Small foot

Resultaat 1–24 van de 186 resultaten wordt getoond

Koop Small Foot houten speelgoed bij Grasonderjevoeten.nl

Small Foot biedt een breed scala aan houten speelgoed, waaronder puzzels, blokken, knikkerbanen, keukentjes en accessoires,  muziekinstrumenten en nog veel meer. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten en het gebruik van duurzame materialen, zoals FSC-gecertificeerd hout.

Het speelgoed is ontworpen om de creativiteit, verbeelding en motorische vaardigheden van kinderen te stimuleren. Het merk streeft naar educatief en milieuvriendelijk speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen ondersteunt.

Educatief speelgoed van Small Foot

Small Foot heeft een serie houten educatief speelgoed genaamd Educate. Deze serie is speciaal ontworpen om kinderen spelenderwijs te laten leren en hun ontwikkeling te bevorderen. Het speelgoed in de Educate serie richt zich op verschillende educatieve aspecten, zoals tellen, sorteren, vormherkenning, kleuren, vormen, letters, en nog veel meer.

Enkele voorbeelden van educatief houten speelgoed uit de Educate serie zijn:

Puzzels: Houten puzzels met kleurrijke afbeeldingen die kinderen helpen bij het ontwikkelen van hun probleemoplossende vaardigheden en hand-oogcoördinatie.

Sorteer- en stapelspellen: Deze spellen bevatten verschillende vormen en kleuren die kinderen kunnen sorteren en stapelen, waardoor ze hun fijne motoriek en vormherkenning kunnen oefenen.

Alfabet- en cijferborden: Houten borden met het alfabet en cijfers waar kinderen spelenderwijs kunnen leren over letters en getallen.

Tellen en rekenen: Speelgoed zoals telramen, rekensticks, gewichten en telblokken helpen kinderen bij het leren tellen, rekenen en begrijpen van wiskundige concepten.

De Educate serie van Small Foot is ontworpen met het oog op zowel plezier als educatie. Het biedt een interactieve en hands-on benadering van leren, waarbij kinderen hun cognitieve, motorische en sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Pretend Play houten speelgoed van Small Foot

Small Foot biedt ook een verscheidenheid aan rollenspel speelgoed, waaronder keukentjes, winkeltjes en accessoires voor kinderen om hun fantasie te stimuleren. Hier zijn enkele voorbeelden van het rollenspel houten speelgoed:

Keukentjes: Small Foot heeft houten speelgoedkeukens die zijn ontworpen om kinderen een realistische speelervaring te bieden. Ze kunnen genieten van het doen alsof koken, bakken en dineren met houten kookgerei, pannen, speelgoedvoedsel en andere accessoires.

Winkeltjes: Small Foot heeft ook houten winkeltjes waar kinderen kunnen doen alsof ze winkelier zijn. Ze kunnen klanten bedienen, producten uitstallen en hun verkoopvaardigheden ontwikkelen. Deze winkeltjes worden vaak geleverd met houten fruit, groenten, brood en andere items om te verkopen.

Accessoires voor keukens en winkeltjes: Naast de keukentjes en winkeltjes biedt Small Foot ook een verscheidenheid aan houten accessoires, zoals kassa’s, weegschalen en mandjes. Deze accessoires helpen bij het versterken van het rollenspel en het creëren van een interactieve speelomgeving.

IJscowinkeltjes: Houten ijscowinkeltjes waar kinderen hun eigen ijsjes kunnen maken en verkopen. Samen lekker genieten van al dit ‘lekkers’! Deze set wordt vaak geleverd met houten ijsjes, hoorntjes, lepels en andere accessoires om een leuke ijservaring te creëren.

Dit houten speelgoed biedt een breed scala aan producten om kinderen te inspireren tot creatief spel en sociale interactie.

Buitenspeelgoed van Small Foot

Small Foot heeft ook een assortiment buitenspeelgoed dat kinderen aanmoedigt om actief te zijn en van de buitenlucht te genieten. Hier zijn enkele voorbeelden van het buitenspeelgoed van Small Foot:

Schommels: Small Foot biedt houten schommelsets die geschikt zijn voor gebruik in de tuin. Deze schommels kunnen aan een stevige boomtak of aan een schommelframe worden bevestigd.

Tuingereedschap voor kinderen: Small Foot heeft tuingereedschapsets speciaal ontworpen voor kinderen. Deze sets bevatten houten gereedschap zoals schoppen, harken, gieters en tuinhandschoenen, waardoor kinderen kunnen helpen met tuinieren en de natuur kunnen verkennen.

Houten paarden: Small Foot biedt ook houten paarden die kinderen kunnen berijden en hun verbeelding kunnen gebruiken om zich voor te stellen dat ze op een echt paard rijden. Wij hebben nog veel meer paarden speelgoed in de collectie!

Klimdriehoeken en gymnastiekbanen: Small Foot heeft klimdriehoeken en gymnastiekbanen die kinderen kunnen helpen bij het ontwikkelen van hun klimvaardigheden, evenwicht en coördinatie. Deze speeltoestellen zijn vaak gemaakt van stevig hout en bieden een veilige en leuke omgeving voor kinderen om te spelen. Neem snel een kijkje bij de Adventure serie.

Het buitenspeelgoed van Small Foot is gericht op het stimuleren van beweging, coördinatie en plezier in de buitenlucht. Het biedt kinderen de mogelijkheid om actief te zijn en zich fysiek en mentaal te ontwikkelen terwijl ze genieten van buitenactiviteiten.

Uiteraard vind je nog veel meer leuk houten speelgoed bij Grasonderjevoeten.nl ! Voor binnen én buiten!