Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • Persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • Afhalen is mogelijk (alleen op afspraak)

Lunchtrommel kind

Resultaat 1–24 van de 43 resultaten wordt getoond

Naar school? Broodtrommel mee!

Gaat de kleine (binnenkort) naar school? Dan is een leuke en vooral goede lunchtrommel of broodtrommel natuurlijk onmisbaar. Geplet fruit, gebroken koekjes of hard geworden brood is natuurlijk het laatste wat je wil.

We hebben in onze webshop een ruime keuze aan maten, kleuren en leuke opdrukken.

Praktische broodtrommel kopen

Niet alleen het uiterlijk van de broodtrommel speelt een rol bij de keuze, een broodtrommel moet natuurlijk ook praktisch zijn.

Verschillende broodtrommels zijn voorzien van verschillende compartimenten of vakjes. Ideaal om bijvoorbeeld broodjes en fruit van elkaar te scheiden.

Combineer je broodtrommel

Onze broodtrommels zijn natuurlijk leuk te combineren met onze mooie drinkflessen.

Bestel je favoriete set voor school online op Grasonderjevoeten.nl en maak een fantastische start op je nieuwe school ! En vergeet ook niet bij onze hippe schooltassen te kijken!

Lunchen Gemakkelijker met de Broodtrommels van Grasonderjevoeten

Het kan moeilijk zijn om gezonde en voedzame snacks en maaltijden mee te geven aan je kinderen wanneer ze naar school gaan of tijdens een dagje uit. Maar dankzij de broodtrommels van Grasonderjevoeten hoeft dit geen probleem meer te zijn.

Bij Grasonderjevoeten vind je diverse soorten broodtrommels speciaal ontworpen voor peuters en kinderen. In deze blog delen we graag meer informatie over deze nuttige en handige trommels.

Verschillende maten broodtrommels

De broodtrommels van Grasonderjevoeten zijn er in verschillende maten, ontwerpen en materialen. Voor peuters hebben ze trommels die gemakkelijk vast te houden zijn en robuust genoeg om tegen een stootje te kunnen.

Voor oudere kinderen zijn er meer geavanceerde lunchtrommels met meerdere vakken, waardoor het mogelijk is om verschillende soorten voedsel apart te houden. Daarnaast zijn er ook roestvrijstalen broodtrommels voor kinderen, die zorgen voor extra duurzaamheid en minder kans op lekkage.

De voordelen van broodtrommels

Een van de grootste voordelen van de broodtrommels van Grasonderjevoeten is dat ze zorgen voor fris en lekker eten. De trommels zijn ontworpen om voedsel vers te houden, zodat het lekker is om te eten wanneer het lunchtijd is.

Dit helpt ook bij het voorkomen van voedselverspilling doordat er minder eten hoeft te worden weggegooid. De trommels zijn ook eenvoudig schoon te maken, zodat ze gemakkelijk opnieuw te gebruiken zijn.

Waarom een broodtrommel van Grasonderjevoeten?

Als ouder wil je natuurlijk altijd het beste voor je kinderen, en dat geldt ook voor hun voedsel. De broodtrommels van Grasonderjevoeten helpen om gezonde voeding makkelijker mee te nemen, waar je kinderen ook heen gaan.

Je kunt bijvoorbeeld fruitmixes, gezonde snacks of zelfs restjes van de vorige avond meegeven. Doordat de broodtrommels er ook nog eens leuk uitzien, zullen kinderen ze graag gebruiken.

Broodtrommels bieden uitkomst voor meer dan alleen school!

Bovendien zijn deze broodtrommels niet alleen handig voor school, maar ook voor een dagje weg of wanneer je kind een buitenschoolse activiteit heeft.

Het is altijd een goed idee om gezonde snacks mee te nemen, ongeacht wat de dag brengt. Met de broodtrommels van Grasonderjevoeten kun je er gemakkelijk voor zorgen dat je kinderen alle voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben.

Koop je broodtrommel bij Grasonderjevoeten!

De broodtrommels van Grasonderjevoeten zijn een nuttige en onmisbare toevoeging aan de lunchuitrusting van een kind. Ze helpen bij het vers houden van eten, voorkomen voedselverspilling en zijn eenvoudig schoon te maken.

Daarnaast zijn de trommels er in verschillende maten en ontwerpen, zodat er altijd een geschikt model is voor de behoeften van jouw kind. Het is een handige manier om gezonde voeding mee te nemen, waar en wanneer dan ook. Kortom, maak het lunchen gemakkelijker met de broodtrommels van Grasonderjevoeten.