Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • Persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • Afhalen is mogelijk (alleen op afspraak)

20% korting op al het behang van Lilipinso!

Wasmanden voor in de baby- en kinderkamer

Praktische grote wasmanden voor in de badkamer of baby- en kinderkamer. Speciaal gemaakt voor kinderen zodat ze spelenderwijs leren om hun was in de vrolijke wasmanden te stoppen met de allerleukste dieren! En dat scheelt papa’s en mama’s heel wat werk!

Tips voor de beste en leukste wasmand voor kinderen

Wasmanden zijn handige accessoires om de kinderkamer netjes en georganiseerd te houden. Ze bieden een plek waar kinderen hun vuile was kunnen verzamelen en voorkomen dat kledingstukken overal in de kamer rondslingeren. Hier zijn enkele ideeën voor wasmanden in de kinderkamer:

1. Kleurrijke wasmanden: Kies wasmanden in levendige en vrolijke kleuren die passen bij het thema of de kleurenschema van de kinderkamer. Dit voegt een speels en opgewekt accent toe aan de kamer. Overweeg om verschillende kleuren wasmanden te gebruiken om een kleurrijk en gevarieerd effect te creëren.

2. Thema-wasmanden: Als de kinderkamer een bepaald thema heeft, overweeg dan om wasmanden te gebruiken die passen bij dat thema. Bijvoorbeeld, als de kamer een zee thema heeft, kun je een wasmand met een zee-motief gebruiken. Voor een ruimte thema kun je een wasmand met sterren of planeten erop kiezen. Dit draagt bij aan de samenhang en het plezier van de kamerinrichting.

3. Wasmanden met prints of patronen: Er zijn wasmanden verkrijgbaar met leuke prints of patronen die speciaal ontworpen zijn voor kinderkamers. Denk aan wasmanden met dierenprints, stippen, strepen of bloemen. Dit voegt een speelse en interessante uitstraling toe aan de kamer.

4. Personaliseerde wasmanden: Overweeg het gebruik van wasmanden met de naam of initialen van het kind erop. Dit voegt een persoonlijk tintje toe aan de kinderkamer en helpt bij het organiseren van de was voor elk kind.

5. Leuke vormen: Er zijn wasmanden verkrijgbaar in leuke en unieke vormen, zoals dieren, voertuigen of andere objecten. Bijvoorbeeld, een wasmand in de vorm van een beer, een robot of een auto. Dit maakt het opruimen van vuile was een leuk en interactief proces voor kinderen.

Grote en stevige wasmanden

Zorg ervoor dat de wasmanden groot genoeg zijn om voldoende was op te bergen en stevig genoeg zijn om het gewicht van de kleding te dragen. Plaats de wasmanden op een toegankelijke plek in de kamer, zodat kinderen hun vuile was gemakkelijk kunnen deponeren.

Door wasmanden in de kinderkamer te gebruiken, worden vuile kleren opgeruimd en wordt een gevoel van verantwoordelijkheid en organisatie gestimuleerd.