Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

Tender Leaf

Resultaat 1–24 van de 68 resultaten wordt getoond

Tender Leaf Toys. Bijzonder duurzaam speelgoed met een prachtige afwerking. Geproduceerd met milieuvriendelijk materialen en 100% veilige verfstoffen.

Tender Leaf Toys is een merk dat zich specialiseert in de productie van duurzaam en educatief houten speelgoed voor kinderen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en informatie over Tender Leaf Toys:

1. Duurzaamheid: Tender Leaf Toys staat bekend om zijn sterke toewijding aan duurzaamheid. Ze gebruiken duurzame materialen, zoals rubberhout, dat afkomstig is van afgeschreven rubberbomen die niet langer latex produceren. Deze benadering minimaliseert afval en bevordert een milieuvriendelijke productie.

2. Educatief speelgoed: Het merk richt zich op het ontwerpen van speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Ze bieden een breed scala aan speelgoed, waaronder puzzels, bouwsets, poppenhuizen en rollenspelartikelen, allemaal met educatieve elementen om de verbeeldingskracht en cognitieve vaardigheden van kinderen te bevorderen.

3. Veiligheid: Tender Leaf Toys hecht veel waarde aan de veiligheid van kinderen. Hun producten voldoen aan strikte veiligheidsnormen en worden getest op gifstoffen en andere potentiële gevaren.

4. Aandacht voor details: Het merk staat bekend om de aandacht voor detail in hun producten. Ze creëren vaak prachtig vormgegeven en gedetailleerd speelgoed met oog voor esthetiek.

5. Milieubewustzijn: Tender Leaf Toys streeft naar een milieuvriendelijke productie en verpakking. Ze gebruiken gerecycled karton voor hun verpakkingen en minimaliseren plastic in hun producten.

6. Diverse productlijnen: Tender Leaf Toys biedt verschillende productlijnen die aansluiten bij verschillende interesses en leeftijdsgroepen, waaronder speelgoed voor kleuters, baby’s en oudere kinderen.

Het speelgoed van Tender Leaf Toys is populair bij ouders en opvoeders die op zoek zijn naar hoogwaardig, duurzaam en educatief speelgoed voor kinderen. Het merk heeft zich gevestigd als een toonaangevende speler in de wereld van houten speelgoed en blijft innoveren en nieuwe producten introduceren om aan de behoeften van kinderen en ouders te voldoen.