Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Janod

Resultaat 1–24 van de 240 resultaten wordt getoond

Koop Janod Speelgoed bij Grasonderjevoeten.nl

Denk je aan Janod, dan denk je aan kwalitatief hoogwaardig én educatief speelgoed waarmee je kleintje vele uren zoet is. Spelend leren staat bij hun centraal: duwen, bouwen, tekenen, maken, luisteren, passen. Kortom: ontwikkelen.

Janod: het enfant terrible onder het speelgoed

Tijdloos speelgoed met een uniek design: dat is speelgoed van Janod in een notendop. De creaties van het Franse speelgoedmerk zijn intelligent, vrolijk, speels en kunnen tegen een stootje. Het leerzame speelgoed staat erom bekend een unieke band tussen kind en speelgoed te weven. Daar kunnen veel andere speelgoedmerken nog iets van leren.

Janod houten speelgoed

Hoewel Janod ook speelgoed heeft van karton en textiel, wordt de basis van de meeste producten gevormd door hout. En dat is niet voor niets, want speelgoed van hout is tijdloos en gaat lang mee. Bovendien staat Janod garant voor hout dat duurzaam gekapt is. Het hout dat ze gebruiken is dan ook altijd voorzien van het FSC-keurmerk.

Speelgoed in allerlei soorten en maten

Spelend leren, of moeten we zeggen lerend spelen? Hoe je het ook wil noemen: leerzaam is het speelgoed van Janod in elk geval. En je kunt met het merk ook echt alle kanten op. Wat bijvoorbeeld te denken van de leuke magneetboekjes, waarmee je kindje spelenderwijs leert klokkijken? Of help de fijne motoriek ontwikkelen met de blokken stapeltoren. Bekijk alle speelgoedcategorieën bovenaan deze pagina en scoor je favoriete item(s)!