Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • Persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • Afhalen is mogelijk (alleen op afspraak)

20% korting op al het behang van Lilipinso!

Wiegdekens

Resultaat 1–24 van de 43 resultaten wordt getoond

Een collectie prachtige wiegdekens voor in het wiegje of mozes mand van je baby. Het eerste dekentje kies je met veel zorg en liefde uit voor je baby. Waarschijnlijk zit hij of zij nog lekker veilig in je buik. Heerlijk tutten bij het wiegje en keer of keer het bedje opmaken met de grote vraag; hoe het toch zal zijn als je baby er echt in ligt straks!

Bij Grasonderjevoeten.nl hebben wij de mooiste wiegdekens voor je geselecteerd. Met perfect bijpassende producten zoals kruikenzakken, lakens en hoeslakens, knuffeldoeken, baby hemeltjes, slaapzakken en veel meer!

Dit bijzondere dekentje is niet zomaar een stuk stof; het vertegenwoordigt warmte, comfort en geborgenheid voor je kleintje.

Prachtige wiegdekens voor je newborn

De wiegdekentjes zijn door ons met veel liefde uitgekozen en komen tegemoet aan de behoeften van pasgeboren baby’s. Gemaakt van zacht, ademend materiaal, biedt dit dekentje de perfecte omgeving voor je baby om in te slapen en te rusten. Het houdt je kleintje warm en knus, waardoor ze zich veilig voelen in hun wiegje.

Bovendien is veiligheid onze topprioriteit. Ons wiegdekentje is vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoet aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Je kunt met een gerust hart je baby in dit dekentje wikkelen, wetende dat ze veilig en beschermd zijn.

Mooie herinneringen maken met je baby

Koester de bijzondere momenten met je baby terwijl je ze inwikkelt in het allereerste wiegdekentje. Het vertegenwoordigt het begin van een prachtige reis vol liefde en geluk. Laat je kleintje genieten van de warmte en geborgenheid die dit dekentje biedt, en creëer zo mooie herinneringen die een leven lang meegaan.