Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

Spuugdoekjes

Resultaat 1–24 van de 39 resultaten wordt getoond

Koop je hydrofiele spuugdoekjes online bij Grasonderjevoeten.nl

Hele fijne kleine zachte hydrofiele doeken of spuugdoekjes, handig voor onderweg, maar ook zeker thuis in het wiegje, in de box, na het badderen en na voedingen.  Je kunt er geen genoeg van in huis hebben! Onmisbaar in de babyuitzet en ook een prachtig kraamcadeau.

Wij hebben ook prachtige grote hydrofiele doeken XL of hydrofiele luiers in de collectie. Deze noem je ook wel Swaddles en kun je tevens gebruiken om je baby in te bakeren.

Een praktische must-have !

Als je op zoek bent naar veelzijdige en praktische babyaccessoires, dan zijn hydrofiele spuugdoeken of spuugdoekjes een absolute must-have. Deze kleine hydrofiele luiers of doeken, die meestal een afmeting hebben van 70 x 70 cm of zelfs kleiner, bieden talloze toepassingen en zijn een onmisbaar item voor elke ouder.

Hydrofiele spuugdoeken zijn gemaakt van lichtgewicht en absorberend materiaal, zoals katoenen mousseline. Dit zorgt ervoor dat ze snel vocht opnemen en helpen om je baby schoon en droog te houden. De doeken zijn zacht voor de gevoelige babyhuid en kunnen keer op keer gewassen worden zonder hun kwaliteit te verliezen.

Waar gebruik je een spuugdoekje allemaal voor?

Een van de meest voorkomende toepassingen van hydrofiele spuugdoeken is als slabbetje. Dankzij hun handige formaat kun je ze gemakkelijk om de nek van je baby knopen en zo voorkomen dat voedsel of speeksel hun kleding bevuilt. Het absorberende vermogen van de doeken zorgt ervoor dat eventueel gemorst vocht snel wordt geabsorbeerd.

Daarnaast zijn hydrofiele spuugdoekjes perfect voor gebruik in de wandelwagen of het wiegje onder het hoofdje van je baby. Wanneer je baby melk of speeksel uitspuugt, vangen deze doeken het op, waardoor het beddengoed of de bekleding schoon blijft. Dit is niet alleen handig, maar ook hygiënisch.

Hydrofiele spuugdoeken kunnen ook dienen als hydrofiele monddoekjes. Als je baby begint met tandjes krijgen, kunnen deze doeken gebruikt worden om het overtollige speeksel op te vangen en te voorkomen dat het kleding of de huid van je baby irriteert. Ze zijn ook handig om het gezicht van je baby schoon te maken na het eten of drinken.