Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • Persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • Afhalen is mogelijk (alleen op afspraak)
Kinderopvang en onderwijs

Prachtige duurzame producten voor in de kinderopvang, kleuterklassen, peuterschool en natuurlijk voor thuis spelend leren!

Als er één plek is waar plezier hebben belangrijk is, dan is het wel bij de kinderopvang of in het onderwijs. Hier vertrouwen ouders hun kinderen aan iemand anders toe. Daarom is het belangrijk dat de kinderopvang een veilige omgeving voor de kinderen biedt met mooi duurzaam speelgoed en lesmateriaal.

Het speelgoed in de kinderopvang is vaak van plastic en net niet mooi. Maar het kan ook anders! Heb jij je eigen kinderopvang of doe jij de inkoop voor je school of opvang en willen jullie je onderscheiden van de massa ? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.

Educatief speelgoed

Educatief kinderspeelgoed en spellen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Voor zowel thuis als op school of kinderopvang. Met educatief speelgoed leert je kind o.a. spelenderwijs zijn fantasie, motoriek en ruimtelijk inzicht te gebruiken. Het is leerzaam, maar vooral ook leuk.

Houten speelgoed

Speelgoed die op een subtiele manier educatie en plezier combineert. Educatief speelgoed laat zien dat leren en spelen heel goed samen kunnen gaan. Maak op speelse manier kennis met letters, getallen en leren tellen. Prachtig houten speelgoed !

Bestellen?

Wil je op rekening bij ons kopen dan is dit geen probleem. Je kan in onze webshop onder vermelding van je BTW-nummer op factuur bij ons bestellen.

Mocht je er niet uitkomen dan horen we dit graag en helpen we je graag een handje. Ook als je nou echt iets mist in onze collectie dan horen we dit graag!