Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting bij bestellingen vanaf € 50 met code juni5

Zakelijk inkopen voor Kinderopvang en Onderwijs

Het inkopen van benodigdheden voor een kinderopvang is een belangrijke taak om ervoor te zorgen dat de dagelijkse activiteiten soepel verlopen en dat de kinderen een veilige en stimulerende omgeving hebben. Bij Grasonderjevoeten.nl kun je via een zakelijk account inkopen doen voor je kinderopvang, basisschool, tussenschoolse opvang, bso. Eigenlijk alle bedrijven/zzp-ers, instellingen en organisaties die beschikken over een Kamer van Koophandel inschrijving en een BTW-nummer in Nederland kunnen zakelijk bij ons inkopen.

Grasonderjevoeten.nl heeft een prachtige collectie duurzame producten voor in de kinderopvang, kleuterklassen, peuterschool en natuurlijk voor thuis spelend leren!

Als er één plek is waar plezier hebben belangrijk is, dan is het wel bij de kinderopvang of in het onderwijs. Hier vertrouwen ouders hun kinderen aan iemand anders toe. Daarom is het belangrijk dat de kinderopvang een veilige omgeving voor de kinderen biedt met mooi duurzaam speelgoed en lesmateriaal.

Het speelgoed in de kinderopvang is vaak van plastic en net niet mooi. Maar het kan ook anders! Heb jij je eigen kinderopvang of doe jij de inkoop voor je school of opvang en willen jullie je onderscheiden van de massa ? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.

Bestellen?

Wil je op rekening bij ons kopen dan is dit geen probleem. Je kan in onze webshop onder vermelding van je BTW-nummer op factuur bij ons bestellen. Kies tijdens het bestelproces voor ‘betaal op factuur’ en wij nemen dan z.s.m. contact met je op om e.e.a. af te stemmen.

De eerste bestelling zal onder vooruitbetaling plaatsvinden, daarna kun je altijd op factuur bestellen (met een betalingstermijn van 14 dagen).

Mocht je er niet uitkomen dan horen we dit graag en helpen we je graag een handje. Ook als je nou echt iets mist in onze collectie dan horen we dit graag! Je kunt ons bereiken op 0571 298 430 of info@grasonderjevoeten.nl.

Educatief speelgoed

Educatief kinderspeelgoed en spellen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Voor zowel thuis als op school of kinderopvang. Met educatief speelgoed leert je kind o.a. spelenderwijs zijn fantasie, motoriek en ruimtelijk inzicht te gebruiken. Het is leerzaam, maar vooral ook leuk.

Houten speelgoed

Speelgoed die op een subtiele manier educatie en plezier combineert. Educatief speelgoed laat zien dat leren en spelen heel goed samen kunnen gaan. Maak op speelse manier kennis met letters, getallen en leren tellen. Prachtig houten speelgoed !