Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Eten & Drinken

Resultaat 1–24 van de 462 resultaten wordt getoond

Samen eten en drinken! Feestelijk gedekte tafels met onze collectie kinderservies! Een ideaal kraamcadeau is een mooi verpakte kinderservies cadeauset maar wij hebben ook de borden, kommen, bekers en het bestek los verkrijgbaar.

Koop je kinderservies bij Grasonderjevoeten.nl

Grasonderjevoeten.nl is dé plek waar je het perfecte kinderservies kunt vinden om samen te eten en te drinken met je kinderen! We begrijpen hoe belangrijk het is om mooie en functionele serviesgoedopties te hebben die speciaal zijn ontworpen voor de kleintjes. Daarom hebben we een uitgebreide collectie samengesteld met kinderborden, kinderkommen, kinderbekers, kinderbestek en nog veel meer. En vergeet de bijpassende  placemats en slabbetjes niet! En drink jij graag uit een duurzaam rietje? Die hebben we ook !

Praktisch, duurzaam en mooi kinderservies

Onze kinderservies collectie is niet alleen praktisch, maar ook nog eens erg mooi om naar te kijken (ook in de keukenkastjes!). We begrijpen dat kinderen vaak meer gemotiveerd zijn om te eten en te drinken als ze mooi servies hebben dat speciaal voor hen is gemaakt. Onze kinderborden en  kinderkommen zijn perfect voor het serveren van kleine porties en zijn gemakkelijk vast te houden voor kleine handjes.

Voor de drinkmomenten hebben we een scala aan opties om je kleintjes te helpen zelfstandig te leren drinken. Onze trainer drinkbekers zijn speciaal ontworpen met handvatten en een tuit om het overgangsproces van fles naar beker gemakkelijk te maken. Deze bekergroottes zijn ideaal voor kinderen die net leren drinken zonder te morsen. We hebben ook tuitbekers voor de allerkleinsten die nog extra ondersteuning nodig hebben bij het leren drinken uit een beker.

Bij ons kinderservies hebben we ook gedacht aan de praktische kant. Al ons servies is gemaakt van duurzame materialen die gemakkelijk schoon te maken zijn en bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage. We begrijpen dat het leven met kinderen soms rommelig kan zijn (wij hebben zelf 4 kinderen dus we weten het wel een beetje!), dus hebben we ervoor gezorgd dat ons kinderservies vaatwasmachinebestendig is.

Geef een kinderservies cadeau set als kraamcadeau!

Onze kinderservies cadeau setjes zijn het perfecte kraamcadeau. Met een zorgvuldig samengestelde selectie van onze beste producten, bieden deze setje alles wat een (nieuwe) ouder nodig heeft om de maaltijden met hun kleintje nog specialer te maken. Het is een prachtige en nuttig cadeau die zowel ouders als kinderen zullen waarderen.

Ontdek vandaag nog ons assortiment kinderservies en maak van elke maaltijd een plezierige ervaring voor jou en je kinderen. Met onze mooie en functionele producten kunnen je kleintjes zelfstandig leren eten en drinken op een manier die veilig en leuk is. Samen maken we van elke maaltijd een waardevol moment van samenzijn en groei.

Back to School met Grasonderjevoeten.nl!

Gaan je kinderen al naar school of opvang/bso ? Kijk dan ook even bij onze Back to School collectie met prachtige drinkflessen, broodtrommels en rugzakken!