Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
 • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
 • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
 • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
 • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

CONTACT MET FREEK & SONJA

Voor al je vragen, opmerkingen, tips, verzoeken etc kun je ons bellen op 0571 298 430 of een e-mail sturen naar info@grasonderjevoeten.nl. Wij zullen zo snel mogelijk reageren, meestal nog dezelfde werkdag. Je kunt ook even kijken bij de veelgestelde vragen. Je vraag staat er wellicht al tussen! 

Over Ons

In 2012 vond ik het tijd om mijn lang gekoesterde droom uit te laten komen. Voor mezelf beginnen met mijn eigen webshop. Crisis of geen crisis. Nu is het dé tijd! Ik wilde heel graag de vrijheid hebben om bij onze kindjes thuis te kunnen blijven. Helemaal met een man die voor zijn werk veel en lang op reis was. Wisten wij veel dat we er drukker dan ooit mee zouden worden…!

Wat ik wilde gaan verkopen dat was wel duidelijk. Heel simpel: alles waar ik blij van word. Sinds onze vier kinderen in ons leven zijn, ging er een wereld voor ons open qua baby- en kinderspulletjes. Dus dat was al snel beslist.

Ik sleepte in al mijn enthousiasme ook mijn man en partner in crime Freek, mee om al zijn vrije uurtjes te besteden aan de webshop. En net als in het dagelijkse leven vullen we elkaar zakelijk ook héél goed aan. Ook al zijn de discussies aan de keukentafel wellicht wat feller dan dat je normaal met een collega zou doen… we komen er altijd weer uit! ;-).

Vanaf dag één is Freek betrokken geweest bij de webshop en mijn droom werd onze droom en vanaf begin 2016 is Freek nu ook fulltime aan de slag voor de webshop. Sterker nog, Freek doet nu meer de dagelijkse dingen en ik kan nu meer tijd vrijmaken voor onze kinderen en me veel meer focussen op nieuwe merken en om onze collectie verder uit te breiden en samen te stellen.

Gras-onder-je-voeten-gevoel?!

En dan die aparte naam? Tja… Ken je het gevoel dat als je voor het eerst in het voorjaar met je blote voeten door vers gemaaid gras loopt? Dat gevoel van vreugde, vrijheid, geluk, blijdschap of zelfs puur genot dat is onze definitie van een ‘gras-onder-je-voeten-gevoel’. De merken en producten die wij verkopen in onze webshop roepen in ieder geval dit gevoel bij ons op. En wij hopen uiteraard dat jullie net zo blij worden van onze kleurrijke collectie als dat wij zelf worden!

Onze droom is uitgekomen…hopelijk komt jouw droom ook uit!

Hartelijke groet,
Sonja en Freek Bos

Contactgegevens:
Grasonderjevoeten.nl
Vaassenseweg 31 A
7397 NL  Nijbroek
The Netherlands
Telefoon: 0571 298 430
E-mail: info@grasonderjevoeten.nl

IBAN: NL64RABO0139150447
BTW: NL855919243B01
KvK: 64954064

Laat je bericht achter

"*" geeft vereiste velden aan

*

ZAKELIJK BESTELLEN BIJ GRASONDERJEVOETEN.NL

Grasonderjevoeten.nl zakelijk is geschikt voor alle bedrijven van ZZP’ers tot aan multinationals. Zo leveren wij ons assortiment van baby-, peuter- en kleuterproducten aan bedrijven, overheidsinstellingen, zorginstellingen, hotels, restaurants en kinderdagverblijven (ook aan gastouders, de tussenschoolse opvang en BSO), maar ook aan bv. interieurstylisten die hun ontwerp mogen uitvoeren door de ruimtes in te richten. Op de factuur wordt het btw-bedrag vermeld.

Heb je belangstelling? Lees hier meer over zakelijk bestellen bij Grasonderjevoeten.nl. Handig voor kraamcadeaus, Sinterklaasfeestjes op het werk, grote projecten en meer!

De voordelen van zakelijk bestellen bij Grasonderjevoeten.nl

 • achteraf betalen op factuur (na een eerste bestelling)
 • betalingstermijn van 14 dagen
 • het gemak van online bestellen op je eigen zakelijke account
 • overal inloggen via je dekstop, tablet of smartphone
 • via je eigen account altijd inzicht in je bestellingen (de bestelgeschiedenis incl. facturen)
 • de mogelijkheid om onbeperkt wensenlijsten aan te maken onder je account (bv per locatie / afdeling)
 • factuuradres en afleveradres kunnen verschillen (handig als je rechtstreeks cadeautjes wil versturen)
 • persoonlijk contact met Freek en Sonja
 • zeer korte lijntjes dus snelle reacties/acties
 • we denken graag met je mee!
 • (gratis) inpakken als cadeau (in overleg als dit in grote aantallen nodig is)

Pers aanvragen

Wil je graag onze webshop of onze merken en producten vermelden in publicaties (tijdschriften, blogs etc) dan horen we dat uiteraard graag! Wij kunnen je voorzien van nagenoeg alle high-res foto materiaal en product beschrijvingen van onze collecties, en ook zijn er uitleenmogelijkheden voor fotoshoots.

Wij staan open voor het uitlenen van onze spullen voor shoots ten behoeve van publicaties in de media. Dus neem gerust contact op als je iets wilt lenen voor een mooie productie.  Je kunt contact met ons opnemen via 0571 298 430 of per e-mail op info@grasonderjevoeten.nl.