Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

Janod sweet cocoon

Toont alle 21 resultaten

De Sweet Cocoon collectie is een specifieke collectie van Janod die gericht is op jonge kinderen, tussen de 12 en 36 maanden oud. Deze collectie omvat verschillende speelgoedartikelen die zijn ontworpen om de zintuiglijke ontwikkeling, motorische vaardigheden en verbeeldingskracht van jonge kinderen te stimuleren. Hier zijn enkele kenmerken van de Sweet Cocoon collectie van Janod:

Zachte kleuren en organische vormen: De producten in de Sweet Cocoon collectie hebben zachte, rustgevende kleuren en organische vormen. Ze zijn ontworpen om een kalmerende en harmonieuze sfeer te creëren die geschikt is voor jonge kinderen.

Duurzaam materiaal: Net als andere producten van Janod zijn de producten in de Sweet Cocoon collectie gemaakt van duurzaam materiaal, zoals hout. Dit zorgt ervoor dat ze lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik.

Zintuiglijk speelgoed: De Sweet Cocoon collectie omvat verschillende soorten speelgoed die de zintuigen van jonge kinderen stimuleren. Dit kan onder andere speelgoed zijn met texturen om te voelen, geluiden om te horen, vormen om te ontdekken en kleuren om te bekijken.

Motorische vaardigheden: Het speelgoed in deze collectie is specifiek ontworpen om de motorische vaardigheden van jonge kinderen te ontwikkelen. Bijvoorbeeld, er zijn stapel- en sorteeractiviteiten die helpen bij het verbeteren van de hand-oog coördinatie en fijne motoriek.

Veiligheid en kindvriendelijkheid: Janod besteedt veel aandacht aan de veiligheid en kindvriendelijkheid van hun producten. De speelgoedartikelen in de Sweet Cocoon collectie voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn ontworpen met afgeronde randen en niet-giftige verf.

De Sweet Cocoon collectie van Janod is geliefd bij ouders van jonge kinderen vanwege de combinatie van esthetiek, duurzaamheid en ontwikkelingsvoordelen. Het is een speelse en educatieve collectie die jonge kinderen helpt bij hun groei en ontwikkeling.