Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • Persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • Afhalen is mogelijk (alleen op afspraak)

20% korting op al het behang van Lilipinso!

Wandhaken kinderkamer

Toont alle 17 resultaten

Unieke wandhaken

Kapstokwandhaken en wandhaken zijn niet alleen functioneel maar ook een leuke accessoire in de babykamer, kinderkamer of hal. Hang de mooiste babykleertjes mooi in het zicht of die warme zachte badcape of hydrofiele doek direct naast de commode voor na het badderen.

Oudere kinderen kunnen hun mooiste sieraden, sjaaltjes, medailles, tassen, jassen en nog veel meer kwijt aan de unieke wandhaken. Hang de kapstokhaken op de goede hoogte voor je kinderen zodat ze er zelf goed bij kunnen.

Waarom een leuke wandhaak in de baby- of kinderkamer ?

Wandhaken zijn handige en decoratieve accessoires voor de kinderkamer. Ze bieden een praktische oplossing om spullen op te hangen, zoals jassen, tassen, hoeden, sleutels en andere items. Hier zijn enkele ideeën voor wandhaken in de kinderkamer:

1. Thema-haken: Kies wandhaken die passen bij het thema van de kinderkamer. Bijvoorbeeld, als de kamer een junglethema heeft, kun je wandhaken in de vorm van dieren zoals apen, leeuwen of olifanten gebruiken. Voor een zeethema kun je wandhaken in de vorm van zeesterren, vissen of boten kiezen. Dit voegt een leuke en speelse uitstraling toe aan de kamer.

Bekijk hier onze thema inspiratie pagina!

2. Kleurrijke haken: Kies wandhaken in levendige en heldere kleuren die de aandacht trekken. Dit kan een leuk accent zijn tegen een neutrale muur of bijpassend bij andere kleurelementen in de kamer. Je kunt ook overwegen om verschillende kleuren wandhaken te mixen en matchen om een kleurrijk en speels effect te creëren.

3. Dierenhaken: Wandhaken in de vorm van dieren zijn populair in kinderkamers. Je kunt wandhaken vinden in de vorm van schattige dieren zoals konijntjes, uilen, beren of vogels. Deze voegen een speels element toe aan de kamer en kunnen tegelijkertijd dienen als praktische haken.

4. Creatieve haken: Er zijn wandhaken verkrijgbaar in verschillende creatieve vormen en ontwerpen. Denk aan haken in de vorm van vliegers, ballonnen, bloemen, robots of superhelden. Deze unieke haken geven de kinderkamer een originele uitstraling en kunnen de verbeelding van het kind stimuleren.

Wandhaken ophangen in de baby- en kinderkamer

Plaats de wandhaken op een toegankelijke hoogte voor het kind, zodat ze hun spullen gemakkelijk kunnen ophangen en pakken. Zorg ervoor dat de wandhaken stevig aan de muur zijn bevestigd en geschikt zijn om het gewicht van de opgehangen items te dragen.

Wandhaken zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook dienen als decoratieve elementen in de kinderkamer, waardoor het een opgeruimde en georganiseerde ruimte wordt.