Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting bij bestellingen vanaf € 50 met code juni5

Kindersteppen shop je online bij Grasonderjevoeten.nl

Mooie driewielige kindersteppen die verstelbaar zijn in hoogte. Al vanaf ongeveer 3 jaar te gebruiken. Juist door de twee voorwielen is het eenvoudiger om je evenwicht goed te kunnen bewaren. Op een step ontwikkelen kinderen hun coördinatie, hun evenwicht en hun fijne en grove motoriek. Goed voor het zelfvertrouwen! En even snel een boodschapje doen met de step is natuurlijk veel leuker als de step mee mag!

Wij hebben leuke kindersteppen van Banwood en Yvolution in onze collectie. En vergeet ook niet een kijkje te nemen bij onze collectie (bijpassende) kinderhelmpjes!

Vrijheid op je kinderstep!

Stap op je step en laat de avonturen beginnen! Met een vrolijk deuntje in de lucht, voel je de wind door je haren fluiten. Kindersteppen zijn gewoonweg fantastisch! Ze brengen zoveel plezier en opwinding, en laten je de wereld op een heel nieuwe manier ontdekken.

Neem een kijkje bij onze kleurrijke kinderstepjes met hun stijlvolle ontwerpen.  Elk merk heeft zijn eigen unieke stijl. Of je nu houdt van een lieve zacht roze step of een stoere blauwe, er is altijd wel een kinderstep die bij jou past.

Het beste deel van steppen is dat je vrijheid voelt als nooit tevoren. Met elke trap op de grond schiet je vooruit en verleg je je grenzen. Je kunt door de straten zoeven, obstakels ontwijken en jezelf uitdagen om nieuwe trucs te leren. Steppen is als een dans op wielen, waarbij je je eigen ritme bepaalt en de wereld om je heen vergeet.

En laten we de voordelen niet vergeten! Steppen is niet alleen leuk, het is ook goed voor je gezondheid. Het houdt je actief en fit, terwijl je geniet van het buiten zijn. Het verbetert je balans en coördinatie, en geeft je een gevoel van zelfvertrouwen terwijl je je steptechnieken verbetert.

Of je nu door het park rijdt, naar school stept of gewoon de buurt verkent, steppen is een ervaring als geen ander. Het is een manier om jezelf te uiten, je energie kwijt te raken en de wereld om je heen te omarmen. Dus ga naar buiten, geniet van de zonnestralen op je gezicht en ervaar hoe leuk steppen kan zijn!