Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

Muziekdoosje

Resultaat 1–24 van de 47 resultaten wordt getoond

Muziekdoosje Baby

Heerlijk voor je baby is om te gaan slapen op het vertrouwde geluid van zijn of haar muziekdoosje. Het melodie geeft een vertrouwd en veilig gevoel. Het geeft rust en regelmaat. Je kunt zelfs de baby al laten wennen aan het muziekje als hij of zij nog in je buik zit. Net zoals je ze jullie stemmen al herkennen.

Bij Grasonderjevoeten.nl bestel je snel en eenvoudig één van onze unieke muziekdoosjes. Wij hebben ze bijvoorbeeld verkrijgbaar in een paar hele bijzondere dieren. Neem jij een kijkje?

Soorten muziekdoosjes

Bij Grasonderjevoeten.nl hebben we leuke muziekdoosjes om op te hangen en om als knuffel in het bedje van je baby te leggen. Met een baby muziekdoosje van Grasonderjevoeten.nl valt je kleine zo in slaap! Je kunt ze gebruiken in de box of het bedje.

Opvallende muziekdoosjes

Sommige muziekdoosjes zien er wel heel speciaal uit. Wij verkopen ze bijvoorbeeld in de vorm van een leeuw, een egel, een regenboog, een varken, in de vorm van een maan of zelfs een ouderwetse paarden carrousel. En nog veel meer natuurlijk. Op deze pagina’s zie je alle verschillende soorten uit ons assortiment.

Kraamcadeau en zwangerschapscadeau

Een muziekdoosje is ook een prachtig kraamcadeau of zwangerschapscadeau. Wist je dat wij gratis inpakken en er een leuk handgeschreven kaartje bij kunnen doen?

Speelgoed én accessoire

Een muziekdoos valt onder de categorie speelgoed. Het staat mooi in de babykamer en kinderkamer en is naast decoratief ook nog eens muzikaal. De melodieën zijn vaak afkomstig uit oudere stukken van onder andere: De Notenkraker, Beethoven en John Lennon. Prachtige muziek uit een prachtig muziekdoosje. Met een beetje cultuur in huis kun je niet vroeg genoeg beginnen!

Waarom een muziekdoosje?

Al van jongs af aan is het belangrijk om met je kind muziek te maken. Het zingen van een kinderliedje of het afspelen van een muziekdoos heeft namelijk een kalmerend effect op baby’s. Ook is het luisteren naar muziek op jonge leeftijd goed voor de spraak- en taalontwikkeling.

Over het algemeen hebben baby’s een voorkeur voor rustige muziek zoals kinderliedjes en klassieke muziek (die bedoeld is voor baby’s). Het is een prima training voor het geheugen en de concentratie: onthouden van woordjes en melodieën.

Je pasgeboren baby is het meest geboeid door geluiden die hij of zij herkent van in de baarmoeder: de hartslag van mama als de baby dicht tegen haar aan ligt, de stem van mama, een liedje dat vaak speelde tijdens de zwangerschap.

Baby Mobiel

Wij hebben ook prachtige mobiels voor boven de wieg, ledikant of box in onze collectie. Met én zonder muziek! Met onze handige houten armen of mobiel houders die je eenvoudig aan het bedje of de box kunt bevestigen kun je de muziekdoosjes en baby mobiel hieraan bevestigen. Zo heeft de kleine altijd wat moois om naar te kijken en te luisteren!

Muziekdoosje kopen

Wil je een muziekdoosje kopen? Bij Grasonderjevoeten.nl vind je de leukste muziekdoosjes voor je baby in onze webshop. Je kunt gemakkelijk en snel een bestelling doen. Wil je meer informatie over bijvoorbeeld de aanschaf of het bestelproces? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.