Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Kinderborden

Toont alle 18 resultaten

Kinderborden bestellen bij Grasonderjevoeten.nl

Mooie kinderborden die zeker niet zullen misstaan op je tafel. Aan tafel gaan zitten met je kinderen wordt nu nog leuker met ons mooie servies. Echt een feestje aan tafel! Combineer de borden met bijpassende drinkbekers, kommetjes of bestek. En vergeet ook niet leuke slabbetjes en placemats mooi te combineren.

Schattige kinderbordjes bij Grasonderjevoeten!

We weten allemaal hoe belangrijk het is om goede kinderspullen te hebben. Van het beste speelgoed tot de juiste kleding en accessoires, we willen dat onze kleintjes veilig en gelukkig zijn. En als het gaat om eten, willen we er zeker van zijn dat ze gezonde voeding binnenkrijgen op borden die bij hen passen.

Dat is waarom we je graag willen voorstellen aan het assortiment kinderbordjes bij Grasonderjevoeten! In dit blog delen we alles wat je moet weten over deze schattige kinderbordjes en waarom ze de perfecte keuze zijn voor jouw kinderen.

Vakjesborden bij Grasonderjevoeten.nl!

Als ouder wil je natuurlijk dat je kinderen gezond blijven en goed eten. Maar soms kan dit een uitdaging zijn als kinderen kieskeurige eters zijn of gewoon niet willen dat hun voedsel zich op hun bord vermengt.

Het goede nieuws is dat de vakjesborden voor kinderen bij Grasonderjevoeten een goede manier zijn om verschillende voedingsmiddelen gescheiden te houden. Je kunt van alles afzonderlijk serveren, van groenten en fruit tot rijst en vlees – dit maakt het leuker en aantrekkelijker voor kinderen om te eten!

Plastic kinderbordjes kopen bij grasonderjevoeten.nl

Naast vakjesborden voor kinderen, hebben ze ook schattige plastic kinderbordjes. Deze zijn vaak duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze perfect zijn voor kinderen die nog moeten leren om zelfstandig te eten.

Het materiaal is ook erg stevig en bovendien komen ze in een breed scala aan kleuren en patronen. Van dieren tot bloemen en auto’s, je kunt de perfecte kinderbordjes vinden voor jouw kleintje bij Grasonderjevoeten.

Schattige babybordjes kopen?

En als je een baby hebt, dan heb je geluk! Grasonderjevoeten biedt ook babybordjes aan die speciaal zijn ontworpen voor de allerkleinsten.

Deze bordjes hebben vaak een ergonomisch ontwerp zodat de baby gemakkelijk kan eten zonder zich te verslikken of knoeien. Bovendien zijn ze gemaakt van BPA-vrij plastic, waardoor ze veilig zijn om te gebruiken voor elke baby.

Merk babybordjes bij Grasonderjevoeten.nl

Wij hebben verschillende merken kinderborden bij grasonderjevoeten.nl Wij hebben Mushie, Liewood en Done by Deer. Al deze merken hebben hun eigen unieke ontwerpen die jouw kleintje zeker zullen doen glimlachen.

Deze borden zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en zijn zeer veilig voor baby’s en peuters. Dus als je op zoek bent naar een geweldige manier om je kinderen gezond te houden en tegelijkertijd het eten leuk te maken, dan raden we je aan onze selectie merk kinderborden te bekijken!

Lieve kinderbordjes bij grasonderjevoeten.nl

Als je op zoek bent naar schattige, veilige en praktische kinderbordjes voor jouw kinderen, dan ben je bij Grasonderjevoeten aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar vakjesborden voor kinderen, plastic kinderbordjes, babybordjes of gepersonaliseerde bordjes, je vindt het allemaal bij Grasonderjevoeten.

Deze bordjes zijn niet alleen functioneel, maar ze zijn bovendien ook een leuke manier om etenstijd voor kinderen leuker en aantrekkelijker te maken. Dus ga lekker op zoek naar de juiste bordjes voor jouw kleintjes!