Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

3 sprouts

Resultaat 1–24 van de 88 resultaten wordt getoond

Shop de kleurrijke wereld van 3 Sprouts bij Grasonderjevoeten.nl

De gehele kleurrijke collectie opbergers van 3 Sprouts met wasmanden, opbergboxen, opbergdozen, opbergmanden, speelgoedkisten, boekenrekken, speelkleden, wand organizers, en meer om alle baby- en kinderkamers mee te kunnen opruimen !

3 Canadese vriendinnen zijn in het voorjaar van 2007 gestart met 3 Sprouts. Door hun gedeelde liefde voor kinderen en mooie, unieke producten hebben zij een collectie ontworpen die zowel de ouders als de kinderen érg aanspreekt. Prachtig design, functioneel en nog eens goed voor het milieu ook! Je kunt alle producten van 3 Sprouts alleen maar met een glimlach op je gezicht bewonderen. En dat is nou precies ze willen bereiken met hun ontwerpen….En daar krijgen wij nou echt een ‘gras-onder-je-voeten-gevoel’ van!

Organiseer met Gemak: 3 Sprouts Opbergers voor Baby- en Kinderkamers

Wil je de baby- of kinderkamer netjes en georganiseerd houden zonder in te leveren op stijl? Ontdek de geweldige opbergers van 3 Sprouts, ontworpen om speelgoed, boeken, kleding en meer op een slimme en speelse manier op te bergen.

Stijlvolle ontwerpen

Met een assortiment aan schattige en kleurrijke ontwerpen brengen de opbergers van 3 Sprouts een vleugje vrolijkheid in elke baby- of kinderkamer. Van lieflijke dierenprints tot levendige kleuren, elk ontwerp is zorgvuldig gemaakt om te passen bij de speelse sfeer van de ruimte.

Praktische opbergruimte

Of het nu gaat om speelgoedkisten, wandorganizers, boekenrekken of opbergdozen, de opbergers van 3 Sprouts bieden praktische en ruime opbergruimte voor al het speelgoed en andere benodigdheden van je kleintje. Dankzij slimme ontwerpen en duurzame materialen zijn deze opbergers perfect afgestemd op de behoeften van een kinderkamer.

Veelzijdig gebruik

De veelzijdigheid van 3 Sprouts opbergers maakt ze ideaal voor gebruik in verschillende ruimtes, niet alleen in baby- en kinderkamers. Van speelhoeken tot badkamers en zelfs woonkamers, deze opbergers kunnen overal in huis worden gebruikt om rommel onder controle te houden en een georganiseerde omgeving te creëren.

Duurzaamheid en Kwaliteit

3 Sprouts staat bekend om zijn hoogwaardige producten die bestand zijn tegen het dagelijkse gebruik door kinderen. Gemaakt van duurzame materialen en met stevige constructies, zijn deze opbergers gebouwd om lang mee te gaan en kunnen ze jarenlang worden gebruikt in de groeiende jaren van je kind.

Maak opruimen leuk en eenvoudig met de geweldige opbergers van 3 Sprouts voor baby- en kinderkamers. Ontdek vandaag nog de diverse ontwerpen en voeg functionaliteit en stijl toe aan de ruimte van je kleintje!

De opbergmogelijkheden van 3 Sprouts op een rijtje!

Hier is een korte opsomming van de opbergmogelijkheden van 3 Sprouts voor de baby- en kinderkamer:

  1. Speelgoedkisten: Perfect voor de kinderkamer. Ideaal voor het opbergen van speelgoed, knuffels, blokken en ander speelmateriaal.
  2. Wandorganizers: Geschikt voor de babykamer, kinderkamer en zelfs de badkamer. Handig voor het opbergen van luiers, babydoekjes, speelgoed en andere kleine spullen.
  3. Boekenrekken: Geweldig voor de kinderkamer. Biedt opbergruimte voor boeken en creëert een gezellige leeshoek voor je kleintje.
  4.  Opbergdozen: Veelzijdig en geschikt voor elke kamer in huis. Ideaal voor het opbergen van kleding, speelgoed, boeken, knutselspullen en meer. En ze passen in de IKEA kasten!
  5. Wasmanden: Handig voor de babykamer en de wasruimte. Perfect voor het verzamelen van vuile kleding, linnengoed en ander wasgoed.
  6. Opbergzakken/speelkleden: Ideaal voor de kinderkamer en speelhoek. Kan gebruikt worden als speelkleed en tevens als opbergzak voor speelgoed wanneer de randen worden omhoog getrokken.

Met deze diverse opbergmogelijkheden van 3 Sprouts kun je eenvoudig en stijlvol de baby- en kinderkamer organiseren, terwijl je tegelijkertijd ruimte bespaart en een speelse sfeer creëert.