Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • Persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • Gratis inpakservice !

3 sprouts

Resultaat 1–24 van de 76 resultaten wordt getoond

De gehele kleurrijke collectie opbergers van 3 Sprouts met wasmanden, opbergboxen, opbergdozen, opbergmanden, speelgoedkisten, boekenrekken, speelkleden, opbergtassen, buggy organizers, wand organizers, speelgoedkisten om alle baby- en kinderkamers mee te kunnen opruimen !

3 Canadese vriendinnen zijn in het voorjaar van 2007 gestart met 3 Sprouts. Door hun gedeelde liefde voor kinderen en mooie, unieke producten hebben zij een collectie ontworpen die zowel de ouders als de kinderen érg aanspreekt. Prachtig design, functioneel en nog eens goed voor het milieu ook! Je kan alle producten van 3 Sprouts alleen maar met een glimlach op je gezicht bewonderen. En dat is nou precies ze willen bereiken met hun ontwerpen….En daar krijgen wij nou echt een ‘gras-onder-je-voeten-gevoel’ van!

Koop je 3 of meer opberg producten van 3 Sprouts ? Vul dan één van onderstaande kortingscodes in en ontvang een mooie korting! De korting is NIET geldig op de back to school collectie (de lunchtrommels etc.) en de kledinghangers. Dus is alleen geldig op de opbergers. Verder zijn alle combinaties mogelijk. Dus het mag 4 x een opbergdoos zijn, maar ook 1 x een wasmand, 1 x een opbergmand en 2 x een opbergdoos bijvoorbeeld.

​Koop je 3 producten vul dan de volgende kortingscode in voor 5% korting: 3sprouts5
Koop je 4 producten vul dan de volgende kortingscode in voor 7% korting: 3sprouts7
Koop je 5 of meer producten vul dan de volgende kortingscode in voor 10% korting: 3sprouts10