Grasonderjevoeten.nl
  • Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • Persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • Gratis inpakservice !

FEBRUARI OPRUIMING – 10% korting *- ook op SALE 

Bedhemels

Toont alle 17 resultaten

Bedhemeltjes en baby hemeltjes zijn de laatste jaren een ware trend in de kinderkamer. De slaapplek van je kindje wordt direct een knus hoekje en het geeft de hele kamer meer sfeer. Bij Grasonderjevoeten.nl hebben we een ruime collectie bedhemeltjes waarmee je de babykamer helemaal afmaakt.

Baby hemeltje kopen: gevarieerd aanbod

Onze baby hemeltjes zijn te bestellen in diverse uitvoeringen en je hebt volop kleurkeuze. De hemeltjes verzachten omgevingslicht en zorgen voor een knusse sfeer rondom het wiegje of babybedje.

Multifunctioneel

Niet alleen voor een babybed is een baby hemeltje een waardevolle toevoeging: zo’n hemel is ook heel geschikt om een leuk hoekje in de kamer te creëren. En zo heb je tegelijkertijd een prachtige tent waar de kinderen zich helemaal in kunnen uitleven. Het maakt een waar speelparadijs van de kamer!

Maak je bestelling compleet met een piekstok

Heeft de kamer een hoog plafond of wil je het wiegje zonder beperking kunnen verplaatsen? Bevestig het baby hemeltje dan niet aan het plafond, maar aan een van onze piekstokken. Onze metalen piekstokken zijn in hoogte verstelbaar en eenvoudig in elkaar te zetten.