Grasonderjevoeten.nl
  • Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • Gratis inpakservice!
  • Persoonlijk contact met Freek en Sonja!

🎅  10% korting kerst22, ook op sale !!! 🎄

🎄 op verzoek gratis inpakken 🎅

De actuele kortingen bij Grasonderjevoeten.nl. Kortingen bij Grasonderjevoeten.nl ! Actuele kortingscodes. Speciale Acties. Kortingscodes per merk! 

Sinterklaas is nog niet eens het land uit, maar wij zijn stiekem alweer bezig met de Kerstdagen ! Shop nu met 10% korting met code kerst22 (de korting wordt automatisch verwerkt in je winkelmandje). De korting is ook geldig op reeds afgeprijsde producten! SALE !!!

Wij pakken ook nog steeds (op verzoek) je bestellingen gratis in (eventueel met een leuk handgeschreven kaartje!). Echter wij kunnen geen volumineuze producten als cadeau inpakken; denk hieraan aan meubels, wandrekken, fietsen, grote opbergmanden, grote knuffels, houten paarden, winkeltjes etc. Ook kunnen wij geen los inpakpapier toe voegen aan de bestelling om thuis zelf te kunnen inpakken.

let op: De korting is niet geldig op het merk Trybike en/of meubels van het merk Sebra (bedden, kasten, matrassen) en/of op cadeaubonnen. De korting werkt niet met terugwerkende kracht en is ook niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.

Neem snel een kijkje en lekker shoppen

grasonderjvoeten molletje kerst