Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Shop de WWF speelgoed collectie van Janod bij Grasonderjevoeten.nl

De mooie collectie speelgoed van Janod in samenwerking met WWF – Wereld Natuur Fonds. Educatief speelgoed.

De Janod WWF (World Wide Fund for Nature) collectie is een samenwerking tussen Janod en het WWF, gericht op het creëren van speelgoed dat zowel leuk als educatief is, en tegelijkertijd bewustwording creëert voor de bescherming van de natuur en bedreigde diersoorten. Hier zijn enkele van de opmerkelijke speelgoedopties uit deze collectie:

  1. Houten Dierenpuzzels: Kleurrijke en gedetailleerde houten puzzels van verschillende dieren, zoals olifanten, tijgers, panda’s en neushoorns. Deze puzzels zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ze helpen ook bij het ontwikkelen van de fijne motoriek en het herkennen van dieren.
  2. Houten Dierenfiguren: Realistische en duurzame houten figuren van bedreigde diersoorten, zoals leeuwen, ijsberen en gorilla’s. Deze figuren zijn perfect voor fantasierijk spel en stimuleren de liefde en zorg voor dieren en hun habitat.
  3. WWF Memory Spel: Een educatief geheugenspel met afbeeldingen van verschillende dieren uit de natuur. Dit spel helpt kinderen niet alleen hun geheugen te trainen, maar ook hun kennis over verschillende diersoorten en hun leefomgeving te vergroten.
  4. Blokkenpuzzels met Natuurthema: Houten bouwblokken met afbeeldingen van bomen, planten en dieren, waarmee kinderen hun eigen natuurlijke omgeving kunnen bouwen en ontdekken.
  5. WWF Educatieve Spellen: Educatieve spellen en activiteiten met een focus op milieubewustzijn en het behoud van de natuur, zoals bordspellen, kaartspellen en puzzels met een WWF-thema.

De Janod WWF-collectie biedt een scala aan speelmogelijkheden die niet alleen leuk zijn, maar ook bijdragen aan het begrip en de waardering voor de natuurlijke wereld en de noodzaak om deze te beschermen.