Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Stapelstein Originals

Toont alle 5 resultaten

Basisfuncties van Stapelstein Originals

Met Stapelstein Originals bieden wij je een praktisch element voor begeleiden, spelen en bewegen. De eenvoudige en flexibele vorm nodigt uit tot multifunctioneel gebruik, zoals stapelen, plaatsen, draaien, sorteren, kleuren en cijfers leren, spelenderwijs evenwicht trainen en nog veel meer.

Hieronder geven we je wat tips ! Je kunt ook de gratis app van Stapelstein downloaden voor nog meer spelideeën.

Evenwichtspelletjes

Met Stapelstein Originals bouw je geweldige evenwichtspaden. Afhankelijk van of de elementen aan de boven- of onderkant zitten, is het moeilijker of makkelijker om je evenwicht te bewaren. In plaats van het eigen lichaam te gebruiken, kan een kind ook een bal balanceren op het gebogen oppervlak van de Stapelstein. De Stapelstein Inside en Balance Board breidt de mogelijkheden van de balansspellen extra uit.

Evenwichtsspelletjes met Stapelstein Originals bij Grasonderjevoeten.nl

Stapel spelletjes

Met Stapelstein Originals kunnen levensgrote speelwerelden worden gebouwd. De golf onderaan de elementen biedt verschillende mogelijkheden. Worden de elementen op elkaar geplaatst, dan ontstaat een stabiele stapel. Worden de golven echter verspringend op elkaar geplaatst, dan ontstaat een wankele toren. Hetzelfde gebeurt als de ronde zijden van de elementen op elkaar worden geplaatst.

Stapel Spelletjes met Stapelstein Originals bij Grasonderjevoeten.nl

Sorteer spelletjes

De verschillende kleuren van de Stapelstein Originals  stimuleren je om dingen in volgorde te leggen / te sorteren. Zo kunnen kleur volgorden of patronen worden gevormd in de stapel of op de vloer. Om de moeilijkheidsgraad te verhogen kan niet alleen de kleur maar ook de oriëntatie van de elementen een rol spelen bij het sorteren, bijvoorbeeld of ze ondersteboven of op hun kant liggen.

Sorteer spelletjes met Stapelstein Originals bij Grasonderjevoeten.nl