Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
 • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
 • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
 • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
 • afhalen op afspraak

Hoe kunnen Stapelstein stapelstenen worden gebruikt?

Alle producten van Stapelstein zijn intuïtief, veelzijdig en individueel. Laat je inspireren door onze ideeën en creëer nieuwe mogelijkheden in de praktijk. Wat kun je allemaal doen met Stapelstein? 

 • als universeel speelgoed- en bewegingsaanbod voor kinderdagverblijven, scholen en therapeutische voorzieningen
 • als speelelement voor binnen en buiten het hele jaar door, bijvoorbeeld voor zand- en modderspelen in de zomer, voor het verzamelen van kastanjes in de herfst of voor het bouwen van iglo’s in de winter
 • als zitplaats voor de gemeenschappelijke kring in de groep – elk kind kan de zithoogte flexibel opstapelen
 • als leer- en onderwijshulp, bijvoorbeeld voor één-op-één of lettergreepdeling
 • als flexibele trap om naar planken, het schoolbord of de wastafel te gaan.
 • als een drijvend eiland of kolkend element in het water
  als dynamische kruk om de kinderen op ooghoogte te ontmoeten en tegelijkertijd hun rug te versterken

Vanaf welke leeftijd spelen met Stapelstein ?

Al het speelgoed van Stapelstein is geschikt vanaf 1 jaar. Peuters vanaf één jaar kunnen de stapelelementen gebruiken voor hun vrije spel. Kinderen en jongeren kunnen hun motorische, cognitieve en sociale vaardigheden verdiepen door uitdagende variaties.

Bevordering van vrije beweging is gebaseerd op zelfstandige verkenning en ontdekking. Dit voedt de basisbehoefte van het kind aan leren door beweging. Naast de basisfuncties zoals stapelen, rollen, gooien, draaien, sorteren, balanceren, passen de veelzijdige elementen zich aan de individuele ontwikkelingsfase en interesses van een kind aan.

Voor volwassenen

Stapelstein producten zijn geschikt voor alle leeftijdsgroepen en nodigen daarom ook uit tot samen bewegen. Een waardevolle aanbeveling voor meer stabiliteit in de rug is bijvoorbeeld de dynamische kruk. Hiermee kunt u uw passieve zithouding veranderen in een gezondheidsbevorderende rug training.

Stapelstein is bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld in het thuiskantoor als in hoogte verstelbare kruk of op de staande werkplek als evenwichtselement, als yogablok, flexibele trap, fitnessapparaat of als waardevolle begeleider tijdens de zwangerschap voor pre- en postnatale oefeningen en versterking van de bekkenboog, tot en met het eerste speelelement voor je kind(eren) –  Stapelstein producten zijn een waardevolle verrijking voor het hele gezin.