Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting bij bestellingen vanaf € 50 met code juni5

6 maanden

Resultaat 1–24 van de 35 resultaten wordt getoond

Mooi speelgoed bij Grasonderjevoeten.nl voor baby’s vanaf 6 maanden ! Prachtig ontwikkelingsspeelgoed en sensorisch speelgoed.

Voor baby’s vanaf 6 maanden is het belangrijk om speelgoed te kiezen dat hun zintuigen stimuleert, hen helpt bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden en hen veilig bezig houdt. Hieronder enkele ideetjes geschikt ontwikkelingsspeelgoed:

1. Rammelaars en Bijtspeeltjes
– Helpen bij het ontwikkelen van de grijpreflex en bieden verlichting bij doorkomende tandjes. Bijvoorbeeld rammelaars met verschillende texturen en bijtspeeltjes van veilig materiaal zoals siliconen.

2. Speelmatten en babygym’s 
– Stimuleert de ontwikkeling van motorische vaardigheden en hand-oog coördinatie. Bijvoorbeeld speelmatten/speelkleden met hangende speeltjes, spiegels en knisperende delen.

3. Blokken en Stapelspeelgoed
– Bevorderen de hand-oog coördinatie en probleemoplossende vaardigheden. Zoals zachte blokken, stapeltorens van kunststof of hout.

4. Knuffels en Zachte Poppen
– Helpen bij het ontwikkelen van emotionele vaardigheden en bieden comfort. Zoals zachte pluche dieren, knuffeldoekjes en poppen.

5. Bad Speelgoed
– Maakt badtijd leuker en stimuleert de zintuigen. Bijvoorbeeld rubberen badspeeltjes, badboekjes en speelgoed dat water spuit.

6. Babyboekjes
– Helpen bij de taalontwikkeling en het stimuleren van zintuigen. Zoals stoffen boekjes, badboekjes, en boekjes met verschillende texturen.

Bij het kiezen van speelgoed voor baby’s is het belangrijk te letten op de veiligheid: het speelgoed moet vrij zijn van kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren, gemaakt zijn van niet-giftige materialen en stevig genoeg zijn om tegen kauwen en gooien te kunnen. Bij Grasonderjevoeten.nl letten wij hier altijd erg goed op bij het inkopen van onze collecties.

Speelgoed voor je dreumes en peuter….!