Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
 • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
 • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
 • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
 • afhalen op afspraak

€ 5 korting bij bestellingen vanaf € 50 met code juni5

0 jaar

Resultaat 1–24 van de 365 resultaten wordt getoond

Babyspeelgoed vanaf 0 jaar

Grasonderjevoeten.nl heeft een uitgebreide selectie van het perfecte babyspeelgoed voor de allerkleinsten, vanaf 0 jaar! In deze belangrijke fase van ontwikkeling zijn baby’s vol verwondering en ontdekking, en ons babyspeelgoed assortiment is speciaal ontworpen om hen te helpen groeien en leren op een speelse manier.

Zintuigelijk speelgoed voor pasgeborenen

Voor baby’s vanaf 0 jaar draait speelgoed om het stimuleren van de zintuigen en het bevorderen van de ontwikkeling. Zachte knuffels en knuffeldoeken, rammelaars en bijtringen zijn perfecte metgezellen voor de ontluikende nieuwsgierigheid van je kleintje. Ze kunnen luisteren naar de geluiden, voelen aan verschillende texturen en ontdekken hoe ze objecten vast kunnen pakken en bewegen.

Speelkleden voor baby’s

Onze babyspeelgoed collectie omvat ook kleurrijke speelkleden en activiteitenkussens- en babygyms, waar baby’s veilig op kunnen liggen en spelen terwijl ze worden gestimuleerd door vrolijke kleuren, patronen en speeltjes die aan de bogen hangen. Deze stimuleren niet alleen de zintuigen, maar moedigen ook de ontwikkeling van de grove motoriek aan wanneer baby’s proberen te grijpen naar de bungelende objecten. Bekijk ook onze collectie babyspiegels voor sensorische ontwikkeling; tummy time!

Bijtringen voor pasgeborenen

Voor de fijne motoriek zijn bijtringen en grijpspeelgoed ideaal. Baby’s kunnen hun hand-oog coördinatie verbeteren terwijl ze de bijtringen vastpakken en onderzoeken met hun mond.

Sensorisch speelgoed voor baby’s

Bij Grasonderjevoeten.nl begrijpen we het belang van educatief speelgoed dat speciaal is ontworpen voor de ontwikkeling van baby’s vanaf 0 jaar. Ons assortiment biedt niet alleen eindeloos plezier, maar ook waardevolle leermomenten die de basis leggen voor verdere groei en ontwikkeling.

Ontdek ons assortiment babyspeelgoed en zie hoe jouw kleintje straalt terwijl ze verkennen, leren en groeien met het speelgoed van Grasonderjevoeten.nl. Maak van elke speelmoment een avontuur vol ontdekkingen en vreugde voor je kleintje!

Favoriete babyspeelgoed geschikt vanaf 0 jaar

Het is belangrijk om te weten dat pasgeborenen nog niet veel kunnen zien en vasthouden, dus eenvoudig en veilig speelgoed is het beste. Hier is een handig overzicht van geschikt speelgoed voor een pasgeboren baby:

 • Zachte knuffels: Zachte knuffels zonder kleine onderdelen of harde randen zijn perfect voor een pasgeborene. Ze kunnen dienen als troost en bieden comfort.
 • Zwart-wit speelgoed: Pasgeborenen kunnen contrasten zoals zwart-wit goed waarnemen. Overweeg speelgoed met deze patronen om visuele stimulatie te bieden.
 • Rammelaars: Eenvoudige rammelaars met zachte geluiden zijn geweldig om de zintuigen van een pasgeborene te prikkelen. Zorg ervoor dat de rammelaar veilig is om vast te houden.
 • Zachte babygyms: Een zachte speelgym met hangende speeltjes boven het hoofd van de baby kan de visuele en motorische ontwikkeling bevorderen.
 • Babyspiegels: Een kleine, veilige spiegel met zachte randen kan fascinerend zijn voor een pasgeborene. Het helpt bij het ontwikkelen van visuele vaardigheden.
 • Knuffeldoeken: Zachte knuffeldoekjes of speendoekjes kunnen een gevoel van comfort en veiligheid bieden.
 • Zachte boekjes: Knisperende stoffen boekjes met contrasterende kleuren zijn geschikt voor de allerkleinsten. Deze kunnen ook als tummy time speelgoed dienen.
 • Sensorische ballen: Zachte ballen met verschillende texturen kunnen de tastzin van de baby stimuleren.

Zorg ervoor dat al het speelgoed vrij is van kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen vormen. Houd altijd toezicht wanneer de baby met speelgoed bezig is. Het is ook goed om te onthouden dat de meeste pasgeborenen vooral behoefte hebben aan nabijheid, liefde en verzorging, dus knuffelen en interactie met de ouders zijn ook belangrijk voor hun ontwikkeling.

Speelgoed voor je dreumes en peuter….!