Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

2 jaar

Resultaat 1–24 van de 226 resultaten wordt getoond

Speelgoed voor peuters vanaf 2 jaar

Bij Grasonderjevoeten.nl vind je het perfecte speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar. In deze opwindende leeftijdsfase zijn peuters vol energie en ontdekken ze de wereld om hen heen met een onstuitbare nieuwsgierigheid. Wij staan klaar met een scala aan speelgoedopties die niet alleen leuk zijn, maar ook bijdragen aan hun ontwikkeling.

Educatief speelgoed vanaf 2 jaar

Educatief speelgoed is een essentieel onderdeel van de peuterervaring. Denk aan kleurrijke puzzels met grotere stukken die perfect zijn voor kleine handjes. Deze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van de fijne motoriek, maar ook bij het stimuleren van probleemoplossend denken en patroonherkenning.

Creatief speelgoed voor peuters 2 jaar

Voor de creatieve kinderen bieden wij tekensets, verf, zand en klei, waarmee ze hun verbeelding kunnen uiten en hun artistieke vaardigheden kunnen ontwikkelen. Door te spelen met verschillende texturen en kleuren leren ze niet alleen nieuwe vaardigheden, maar ontdekken ze ook de vreugde van zelfexpressie.

Speelgoed voor fijne- en grove motoriek

Op het gebied van grove motoriek moedigen loopfietsen, driewielers en loopauto’s peuters aan om actief te zijn en hun evenwicht te verbeteren. Deze speelgoedopties zijn niet alleen leuk, maar helpen ook bij de ontwikkeling van coördinatie en spierkracht terwijl ze zich voortbewegen en verkennen. Ook om de de fijne motoriek van je peuter te ontwikkelen hebben wij een prachtige collectie speelgoed samengesteld.

Rollenspel speelgoed vanaf 2 jaar

Vergeet ook niet het belang van fantasiespel! Poppen, knuffels, poppenhuizen inrichten en speelsetjes stimuleren de verbeelding en helpen kinderen sociale vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze rollenspellen spelen en interactie simuleren.

Favoriet speelgoed vanaf 2 jaar

Bij Grasonderjevoeten.nl geloven we in de kracht van spelen als een middel tot groei en ontwikkeling. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de behoeften en interesses van kinderen vanaf 2 jaar, terwijl ze zichzelf ontdekken en de wereld om hen heen verkennen.

Ontdek ons ​​aanbod en zie hoe jouw peuter straalt terwijl ze leren, groeien en plezier hebben met ons ontwikkelingsspeelgoed.

Speelgoed voor actieve peuters en kleuters…!