Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting bij bestellingen vanaf € 50 met code juni5

1 jaar

Resultaat 1–24 van de 220 resultaten wordt getoond

Favoriet speelgoed vanaf 1 jaar

Welkom bij Grasonderjevoeten.nl, de plek voor het vinden van het perfecte speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar oud. In deze belangrijke ontwikkelingsfase zijn kleintjes vol verwondering en ontdekking, en wij zijn er om hen te helpen groeien en leren door middel van spelen.

Kijk eens naar de wereld door de ogen van een 1-jarige. Alles is nieuw en opwindend! Van het voelen van verschillende texturen tot het ontdekken van geluiden en kleuren, hun nieuwsgierigheid kent geen grenzen. Daarom bieden wij speelgoed dat perfect aansluit bij hun ontwikkeling en interesses.

Educatief speelgoed vanaf 1 jaar

Educatief speelgoed is een uitstekende keuze voor deze leeftijdsgroep. Denk aan kleurrijke stapelblokken waarmee ze hun creativiteit kunnen uiten en hun cognitieve vaardigheden kunnen ontwikkelen. Of kijk naar vormsorteerders en kralenbanen die niet alleen plezier bieden, maar ook helpen bij het begrijpen van vormen en ruimtelijke relaties.

Voor de ontwikkeling van de fijne motoriek zijn puzzels met grote stukken ideaal. Kleine handjes kunnen de stukjes vastpakken en plaatsen, waardoor ze hun hand-oog coördinatie verbeteren terwijl ze tegelijkertijd problemen oplossen. En wat dacht je van stapelbekers? Deze veelzijdige speelgoedklassieker biedt niet alleen eindeloos plezier, maar helpt ook bij het begrijpen van grootte, vorm en volume.

Motorisch speelgoed vanaf 1 jaar

Maar laten we de grove motoriek niet vergeten! Duw- en trek speelgoed moedigt kleintjes aan om te bewegen, te verkennen en hun evenwicht te verbeteren terwijl ze de wereld om hen heen verkennen. Loopwagens zijn ook geweldige metgezellen, waardoor ze zelfvertrouwen opbouwen terwijl ze hun eerste stapjes zetten.

Bij Grasonderjevoeten.nl geloven we in het belang van spel als een instrument voor groei en ontwikkeling. Ons assortiment biedt een scala aan mogelijkheden om de nieuwsgierigheid en het plezier van kinderen vanaf 1 jaar te stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd essentiële vaardigheden opbouwen die hen een leven lang ten goede zullen komen.

Sensorisch speelgoed vanaf 1 jaar

Ontdek sensorisch speelgoed dat geschikt is voor kinderen vanaf 1 jaar bij Grasonderjevoeten.nl! In deze cruciale ontwikkelingsfase zijn peuters nieuwsgierig en vol verwondering, en sensorisch speelgoed biedt een stimulerende en leerzame ervaring voor hun groeiende zintuigen.

Open-Ended speelgoed vanaf 1 jaar

Open-ended speelgoed inspireert creativiteit, verbeeldingskracht en onafhankelijk spel, waardoor kinderen de vrijheid hebben om hun eigen avonturen te creëren en te verkennen.

Met open-ended speelgoed kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze hun motorische vaardigheden verbeteren door het stapelen, sorteren en manipuleren van verschillende objecten. Dit soort speelgoed moedigt ook sociale interactie aan wanneer kinderen samen spelen, delen en communiceren.

Onze collectie open-ended speelgoed omvat diverse mogelijkheden, zoals houten blokken, stapelbekers, en speelsets met veelzijdige onderdelen. Deze speelgoedstukken dagen kinderen uit om te experimenteren, te bouwen en hun eigen verhalen te bedenken, waardoor ze hun cognitieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen ontwikkelen.

Speelgoed voor je dreumes en peuter….!