Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak
Nieuws april 2024

Lees onze blog over alle nieuwe merken en producten bij Grasonderjevoeten.nl! Volg ons ook op instagram, facebook en pinterest! En schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuw binnen:

  • Er is weer een prachtige nieuwe collectie binnen gekomen van Maileg. Met mooie fietsjes, auto’s, poppenhuis meubeltjes en nieuwe muisjes! Lees snel hieronder !
  • Nieuw merk: Wudimals ! Met prachtige houten dieren. Echte kunstwerkjes! Lees snel hieronder !
  • Nieuw merk: Viking Toys ! Met super mooi buitenspeelgoed zoals zandbakken, stoere werkvoertuigen voor in het zand/water, zandvormpjes, emmers, schepjes en veel meer! Lees snel hieronder!
  • Jollein: nieuwe collecties met oa Deepsea!
  • Coblo magnetische tegels
  • Stapelstein

Maileg Driewielers en meer nieuws!

Geniet van de Maileg muisjes op hun prachtige driewielers! Ze hebben allemaal hun eigen ‘garage’ en zijn verkrijgbaar in 3 kleuren; rood, groen en koraal roze. Shop ook de bijpassende aanhangers voor de driewielers en het schattige fietsmandje! Shop alle prachtige poppenhuis accessoires van Maileg bij Grasonderjevoeten.nl.

Shop de prachtige collecties van Maileg bij Grasonderjevoeten.nl

en lees ook alles over de maatvoering van de Maileg muisjes.

 

 

Vul je poppenhuis met dit moois!

Er zijn nog veel meer mooie producten van Maileg binnen gekomen. Oa dit mooie Keuken en Kooksetje. De mooie schommelstoel, stoere auto’s en leuke nieuwe muisjes. Neem snel een kijkje!

Bekijk onze collectie poppenhuizen & accessoires van andere merken zoals Plantoys, Tender Leaf en Liewood.

Houten dieren van Wudimals

Ken jij de prachtige houten dieren van Wudimals al!? Deze kunstwerkjes zijn geschikt vanaf 3 jaar om mee te spelen. Prachtig open ended speelgoed en erg leerzaam!

Collecties binnen Wudimals:
Wilde Dieren (In to the Wild)
Bosdieren (Forest & Field)
Zeedieren (Ice & Water)
Boerderijdieren (On the Farm)
Vogels (Birds of a Feather)
Tuindieren (In the Garden)
Regenwoud (Forest & Field)
Pooldieren (Ice & Water)

De houten speelfiguren van Holztiger hebben wij al jaren in de collectie en blijft enorm populair. De houten Wudimals zijn net iets exclusiever. Echt prachtig! Ook zeer geschikt voor in het onderwijs, bso en opvang. En natuurlijk ook thuis voor op je thema tafel!

Viking Toys - Geweldig Buitenspeelgoed!

Het geweldige buitenspeelgoed van Viking Toys! Met super leuk buitenspeelgoed zoals zandbakken, stoere werkvoertuigen voor in het zand/water, zandvormpjes, emmers, schepjes en veel meer!

Mooi buitenspeelgoed die deel uitmaken van de  RE:LINE serie van Viking Toys. Dit betekent dat het speelgoed is gemaakt van 100% gerecycled plastic. In dit geval kunnen we voorkomen dat plastic afval op stortplaatsen of in onze oceanen terechtkomt. Het speelgoed heeft dezelfde hoge normen en kwaliteit als de andere series. Bovendien is het speelgoed volledig recyclebaar.