Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

Yellow Door Sensory Play Stenen

Resultaat 1–24 van de 33 resultaten wordt getoond

De prachtige Sensory Play Stenen van Yellow Door. Sensory play stenen zijn educatieve hulpmiddelen die worden gebruikt om sensorische en tactiele ervaringen te bevorderen bij kinderen en volwassenen. Ze zijn vaak gemaakt van verschillende materialen en texturen om de zintuigen te stimuleren en te ontwikkelen.

Voordelen en kenmerken van Sensory Play stenen

Hier zijn enkele algemene kenmerken en voordelen van sensory play stenen:

1. Materiaal variatie: Sensory play stenen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder hout, rubber, plastic, schuim, en zelfs stof. Elk materiaal biedt een andere textuur en tactiele ervaring.

2. Textuurdiversiteit: Deze stenen zijn vaak voorzien van verschillende texturen, zoals glad, geribbeld, gestructureerd of zelfs met noppen. Dit helpt bij het ontwikkelen van de tastzin en het verkennen van verschillende oppervlakken.

3. Zintuiglijke stimulatie: Sensory play stenen kunnen worden gebruikt om de zintuigen te stimuleren, zoals aanraking, zicht en soms zelfs gehoor. Ze kunnen helpen bij het bevorderen van de ontwikkeling van de tastzin en het verhogen van het bewustzijn van verschillende texturen.

4. Creatief spelen: Deze stenen kunnen worden gebruikt voor creatief spel en verbeeldingskracht. Kinderen kunnen ze gebruiken om texturen te vergelijken, verhalen te verzinnen of gewoon om mee te spelen.

5. Onderwijsdoeleinden: Sensory play stenen worden vaak gebruikt in scholen en educatieve instellingen als hulpmiddel bij sensorische integratietherapie. Ze kunnen helpen bij het verbeteren van fijne motorische vaardigheden en de algehele sensorische ontwikkeling.

6. Stressverlichting: Voor volwassenen kunnen sensory play stenen dienen als stressverlichters. Het knijpen, rollen of manipuleren van de stenen kan helpen bij het verminderen van stress en angst.

7. Therapeutisch gebruik: Sensory play stenen worden soms gebruikt in therapeutische settings, zoals ergotherapie of fysiotherapie, om de tastzin en motorische vaardigheden te verbeteren.

Sensory Play stenen bij Grasonderjevoeten.nl – veelzijdig speelgoed!

Over het algemeen zijn sensory play stenen veelzijdige hulpmiddelen die kunnen worden aangepast aan de behoeften van individuen en kunnen worden gebruikt voor zowel plezier als educatie. Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, afhankelijk van het specifieke doel en de doelgroep.