Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • Persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • Afhalen is mogelijk (alleen op afspraak)

vanaf 0 jaar

Resultaat 1–24 van de 302 resultaten wordt getoond

Leuk speelgoed bij Grasonderjevoeten.nl voor pasgeboren baby’s vanaf 0 jaar !

Het is belangrijk om te weten dat pasgeborenen nog niet veel kunnen zien en vasthouden, dus eenvoudig en veilig speelgoed is het beste. Hier is een handig overzicht van geschikt speelgoed voor een pasgeboren baby:

1. Zachte knuffels: Zachte knuffels zonder kleine onderdelen of harde randen zijn perfect voor een pasgeborene. Ze kunnen dienen als troost en bieden comfort.

2. Zwart-wit speelgoed: Pasgeborenen kunnen contrasten zoals zwart-wit goed waarnemen. Overweeg speelgoed met deze patronen om visuele stimulatie te bieden.

3. Rammelaars: Eenvoudige rammelaars met zachte geluiden zijn geweldig om de zintuigen van een pasgeborene te prikkelen. Zorg ervoor dat de rammelaar veilig is om vast te houden.

4. Zachte speelgyms: Een zachte speelgym met hangende speeltjes boven het hoofd van de baby kan de visuele en motorische ontwikkeling bevorderen.

5. Spiegel: Een kleine, veilige spiegel met zachte randen kan fascinerend zijn voor een pasgeborene. Het helpt bij het ontwikkelen van visuele vaardigheden.

6. Knuffeldoekjes: Zachte knuffeldoekjes of speendoekjes kunnen een gevoel van comfort en veiligheid bieden.

7. Zachte boekjes: Knisperende stoffen boekjes met contrasterende kleuren zijn geschikt voor de allerkleinsten. Deze kunnen ook als tummy time speelgoed dienen.

8. Zintuiglijke ballen: Zachte, stoffen ballen met verschillende texturen kunnen de tastzin van de baby stimuleren.

Zorg ervoor dat al het speelgoed vrij is van kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen vormen. Houd altijd toezicht wanneer de baby met speelgoed bezig is. Het is ook goed om te onthouden dat de meeste pasgeborenen vooral behoefte hebben aan nabijheid, liefde en verzorging, dus knuffelen en interactie met de ouders zijn ook belangrijk voor hun ontwikkeling.

Speelgoed voor je dreumes en peuter….!