Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Speelgoed

Resultaat 1–24 van de 41 resultaten wordt getoond

De prachtige collectie baby speelgoed van het merk Sebra shop je online bij Grasonderjevoeten.nl ! Sebra staat bekend om zijn hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke kinderproducten.

Activity knuffels zijn vaak kleurrijke en stimulerende knuffels die verschillende texturen, geluiden en activiteiten bieden om de zintuigen van een baby te prikkelen. Baby spiegels zijn geweldig voor de ontwikkeling van zelfbewustzijn en visuele stimulatie. Hide and seek speelgoed kan variëren, maar het idee erachter is vaak dat kinderen verborgen objecten kunnen ontdekken of manipuleren om hun nieuwsgierigheid en probleemoplossende vaardigheden te stimuleren.

Houten blokken zijn klassiek speelgoed dat de motorische vaardigheden en creativiteit van kinderen bevordert. Muziekdoosjes bieden vaak rustgevende melodieën en kunnen helpen bij het creëren van een rustige sfeer. Speelkleden en speelmatten zijn geweldig voor zowel speeltijd als rusttijd, en ze bieden een zachte en veilige plek voor baby’s om te spelen en te ontspannen.

Rammelaars, tuimelaars en knuffeldoeken zijn populaire speeltjes voor jonge kinderen, omdat ze geluid, beweging en tactiele stimulatie bieden. Babyboekjes zijn geweldig voor het bevorderen van taalontwikkeling, cognitieve vaardigheden en het creëren van een liefde voor lezen vanaf jonge leeftijd.

Shop het speelgoed van Sebra online in onze webshop!

Poppenhuizen

Neem snel een kijkje bij onze prachtige collectie van Maileg. Met lieve schattige muisjes en allerlei poppenhuis meubeltjes en accessoires. Om verliefd op te worden!

Nog meer poppenhuizen en meubels shop je hier.

Baby Speelgoed

Prachtig babyspeelgoed shop je bij Grasonderjevoeten.nl. Van badspeelgoed tot aan babyboekjes, stapelblokken, bijtspeelgoed, kinderwagen speelgoed, baby gyms en nog veel meer! Neem snel een kijkje!