Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Baby speelgoed

Resultaat 1–24 van de 77 resultaten wordt getoond

Jollein hun babyspeelgoed; een aanwinst voor je kleintje

Ontdek het betoverende assortiment van Jollein baby speelgoed. Van knuffeldoeken en speendoeken tot muziekdoosjes, babygyms en speeltjes, Jollein heeft alles wat je nodig hebt om je kleintje te vermaken en te stimuleren.

Jollein haar knuffeldoeken

Onze knuffeldoeken zijn heerlijk zacht en bieden troost en comfort voor je baby. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende schattige ontwerpen en kleuren. Met hun aaibare texturen en vriendelijke gezichten worden ze snel favoriete speelkameraadjes.

De speendoeken van Jollein

De speendoeken van Jollein zijn niet alleen handig om een fopspeen bij de hand te houden, maar ook om je kleintje te kalmeren en te troosten. Ze zijn voorzien van zachte materialen en leuke details die de zintuigen van je baby prikkelen. Met de handige clip kun je de speendoek eenvoudig aan de kleding van je baby bevestigen, zodat hij of zij hem niet kwijtraakt.

De muziekdoosjes van Jollein

Onze muziekdoosjes zorgen voor rustgevende melodieën die je kleintje helpen ontspannen en in slaap vallen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lieve ontwerpen en spelen zachte melodieën die de zintuigen van je baby kalmeren.

Jollein haar babygyms

Voor de ontwikkeling van motorische vaardigheden en zintuiglijke stimulatie biedt Jollein babygyms en speeltjes. Onze babygyms zijn voorzien van kleurrijke hangspeeltjes en zachte materialen om je baby te vermaken en te helpen bij het ontdekken van zijn of haar omgeving. Onze speeltjes zijn ontworpen om de nieuwsgierigheid van je baby te prikkelen en zijn gemaakt van veilige en duurzame materialen.

Jollein speelgoed; altijd een goede keuze

Met het baby speelgoed van Jollein geef je je kleintje de perfecte mix van plezier, comfort en stimulatie. Onze producten zijn gemaakt met oog voor kwaliteit, veiligheid en design, zodat je met een gerust hart kunt genieten van speelmomenten met je baby.

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment aan baby speelgoed van Jollein en creëer een wereld vol speelplezier en ontdekking voor je kleintje.