Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Rugtassen

Toont alle 21 resultaten

De leuke vrolijke rugtassen voor kinderen van Blafre bij Grasonderjevoeten.nl. Op zoek naar een rugtas die het hart van jouw peuter of kleuter sneller doet kloppen? Zoek niet verder, want Blafre heeft de perfecte rugtassen voor de allerkleinsten! Met hun vrolijke kleuren en praktische functies maken de Blafre rugtassen van elke dag een avontuur.

Blafre begrijpt dat kinderen graag hun eigen spulletjes dragen, en daarom zijn hun rugtassen speciaal ontworpen met kleine avonturiers in gedachten.

Maar Blafre rugtassen zijn niet alleen maar leuk om naar te kijken, ze zijn ook praktisch voor dagelijks gebruik. De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat de rugtas comfortabel op de rug van jouw kleintje past, of ze nu naar school gaan, een dagje uit zijn of gewoon rondrennen in de achtertuin.

Blafre rugtassen stimuleren de zelfstandigheid van je kinderen. Laat ze hun eigen spullen dragen en verantwoordelijkheid nemen voor hun avonturen. Of het nu gaat om het meenemen van hun favoriete knuffel, kleurpotloden voor onderweg of een lunchpakket voor school, ze zullen dolblij zijn dat ze hun eigen Blafre-rugtas hebben.